Μια μάσκαρα- δύο διαφορετικά βουρτσάκια! Η Rihanna μόλις έβγαλε το προϊόν των ονείρων μας!

Στην beauty ζωή μας πολλές φορές καλούμαστε να διαλέξουμε ενώ, στην πραγματικότητα, εμείς οι γυναίκες τα θέλουμε όλα. Ας πούμε, πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια μάσκαρα που να δίνει μήκος ή σε μια που να δίνει στις βλεφαρίδες μας καμπύλη.

Well, well! Τα νέα για το 2020 είναι πολύ ευχάριστα γιατί, τουλάχιστον, απαλλασσόμαστε από αυτό το task χάρη στην Rihanna που ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ολοκαίνουργιας μάσκαρας που είναι εντελώς διαφορετική από ότι έχουμε δοκιμάσει. Ο λόγος; Το βουρτσάκι της χωρίζεται σε δύο μέρη: στο ένα μισό είναι φλατ και δίνει μήκος στις βλεφαρίδες, ενώ στο άλλο μισό είναι στρογγυλεμένο για να εξασφαλίζει την καμπύλη που θέλουμε!

Τα νέα για την ολοκαίνουργια μάσκαρα της οποίας το όνομα είναι Full Frontal κυκλοφόρησαν λίγες ώρες αφότου η Rihanna πόσταρε μια no makeup selfie της (την πρώτη της χρονιάς), κάνοντας πολλούς να υποθέτουν πως αυτή η selfie είναι προάγγελος μιας ολοκαίνουργιας σειράς Skincare που ετοιμάζει. Από ότι φαίνεται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η Rihanna εξακολουθεί να κάνει focus στο μακιγιάζ.

Last chance info: η νέα μάσκαρα θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουρίου στο fentybeauty.com και ανυπομονούμε για την άφιξή της και στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Sephora (όπως πάντα!).

 

Read More

And More