Μια μέρα στο Don Barber & Groom με την Kerastase! Αλλιώς, πώς αλλάζεις έναν άντρα!

Σου έχω πει πόσο αγαπώ αυτή την δουλειά; Σημείωσε το για 1564η φορά: Αγαπώ αυτή την δουλειά! Γιατί είναι γεμάτη εκπλήξεις, events και έξυπνες ιδέες όπως αυτή εδώ…

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/10.jpg

Η παραπάνω πρόσκληση ήρθε στο mail μου με την εξής σημείωση: Η επισυναπτόμενη πρόσκληση είναι για εσάς μαζί με ένα ταίρι! Τον φίλο σας, τον άντρα σας, τον αδερφό σας, όποιον… αρσενικό λοιπόν μπορεί να έρθει μαζί σας. Εκείνος να κάνει τις υπηρεσίες και εσείς, να γράψετε το ρεπορτάζ! Πρόσκληση- πρόκληση: να μπεις στα χωράφια ενός άντρα, να δεις τι ζητάει από το grooming του (a.k.a. την περιποίηση του εαυτού του!), να δεις τι συζητάει όταν πηγαίνει κομμωτήριο (για εμάς ξέρουμε!), μήπως και καταφέρεις να μάθεις τι στο καλό έχουν στο κεφάλι τους. Στην περίπτωσή μου, ενδιαφερόμουν κυριολεκτικά! Τι είναι αυτό που απασχολεί τους άντρες σε σχέση με την περιποίηση των μαλλιών τους και την εξωτερική τους εμφάνιση…

Κι επειδή έχω το απόλυτο fashion icon παύλα φίλο παύλα που του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό του και γενικότερα ενημερώνεται για ό,τι τελευταίο εκεί έξω, ο Κωστής ήταν η πρώτη μου επιλογή!

Το πριν του Κωστή (αλλιώς… αυτοί θα σε κάνουν και μουστάκι να… αφήσεις!)

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/5.jpg

Βήμα πρώτο: ο Κωστής κάθεται σε μια από τις δερμάτινες καρέκλες του Don Barber & Groom στο Κολωνάκι (Αμερικής 16 και Βαλαωρίτου) και δεν θα ξανασηκωθεί από εκεί ούτε και για να λουστεί. Βλέπεις, ο λουτήρας μετακινείται και τακτοποιείται πίσω από το δερμάτινο κάθισμα το οποίο ξαπλώνει και γίνεται το ησυχαστήριό σου. Ή καλύτερα του… Το Don Barber & Groom είναι το πιο hot αντρικό spot που άνοιξε μόλις στο Κολωνάκι. Εκεί, ο καλός σου μπορεί να κάνει μέχρι και mani-pedi, μασάζ, ξύρισμα (υπάρχουν τρεις διαφορετικές υπηρεσίες ξυρίσματος για τις οποίες θα σου μιλήσω παρακάτω).

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/7.jpg

Βήμα δεύτερο: το τριμάρισμα για να αφαιρεθούν τα γέννια. Σου τονίζω ότι εδώ το ξύρισμα είναι ιεροτελεστία. Και επαναλαμβάνω: ι-ε-ρο-τε-λε-στί-α!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/8.jpg

Βήμα τρίτο: Το ξύρισμα γίνεται με φαλτσέτα, αφού προηγουμένως έχει καλυφθεί το πρόσωπο για αρκετή ώρα με ζεστή πετσέτα ώστε να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος και να μαλακώσει η τρίχα. Ο Κωστής έκανε και scrub στο πλαίσιο του super exclusive ξυρίσματός του!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/9.jpg

Βήμα τέταρτο: Η πετσέτα που σου έλεγα μπαίνει και μετά. Αλλά αυτή την φορά το νερό είναι κρύο ώστε να κλείσουν οι πόροι του δέρματος. Βλέπεις, κάποια tips είναι κοινά για άντρες και γυναίκες. Τόσο που ίσως και να γεφυρώνουν το χάσμα που προκαλεί ο πιο διαφορετικός δεν γίνεται τρόπος σκέψης.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/11.jpg

Βήμα πέμπτο: Εδώ ο Κωστής απολαμβάνει την ιεροτελεστία με προϊόντα Kerastase. Και αν έχεις ζήσει το αντίστοιχο, καταλαβαίνεις πόσο χαλαρωτικό μπορεί να είναι!

Ή πόσο μπορεί να ζηλεύεις εσύ εκείνη την ώρα. Τόσο που παίρνεις το τσάι σου και πηγαίνεις δήθεν αδιάφορη να χαζέψεις τον χώρο!

Το πήρες; Ας σε ξεναγήσω, λοιπόν…



Καλωσήλθατε!
“Το Don Barber & Groom είναι ένας χώρος αποκλειστικά για άντρες. Αναβιώνουμε το κλασσικό κουρείο και το εμπλουτίζουμε με καινοτόμες υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες του σύγχρονου άντρα για ολοκληρωμένη περιποίηση και φροντίδα της εμφάνισής του. Με εμπειρία 20 χρόνων στην κομμωτική αγορά, δημιουργούμε το πρώτο αντρικό κομμωτήριο που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών ομορφιάς του άντρα”, μου εξηγεί ο Mάριος Σακελλαράκης του Don Barber & Groom. Και πάνω στην συζήτησή μας… over teas(!) o Μάριος μου μίλησε για το μεγαλύτερο άγχος των ανδρών που είναι η τριχόπτωση (προλαμβάνεται με ειδική θεραπεία) αλλά και το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που έχει ακούσει ποτέ για το Don Barber & Groom: “Οι άντρες δεν έχουμε πολύ χρόνο να περιποιηθούμε τον εαυτό μας ή βιαζόμαστε. Εδώ δεν ισχύει αυτό! Ένας κύριος, λοιπόν, μετέθεσε το ραντεβού με την φίλη του για να απολαύσει όλες τις υπηρεσίες του Don Barber & Groom”. Τι σημαίνει στην πράξη; Μπορεί να καθυστερεί να επιστρέψει σπίτι αλλά στο τέλος της ημέρας είναι τόσο χαλαρός που άξιζε η αναμονή (και η δική σου και η δική του!).

Γιατί, λοιπόν, να μην έκανες στον καλό σου δώρο μια μέρα στο Don Barber & Groom. Να σου πω μόνο ότι οι τιμές είναι ιδανικές αν σκεφτείς ότι το manicure express κοστίζει €5.00, το ξύρισμα Don που έκανε ο φίλος μου ο Κωστής 20.00, όπως και το κούρεμα. Στα SOS σου προτείνω και χαλαρωτικό λούσιμο με προϊόντα Kerastase, φυσικά, αξίας 13 ευρώ. Σαν mini spa 15 λεπτών!

Όσο για τον Κωστή, όπως σου είπα, τον έκαναν και μουστάκι να αφήσει! Και αυτός είναι ένας λόγος που κάνει αυτόν τον φίλο ξεχωριστό: γιατί όσο οι άλλοι αφήνουν γένια (το ξέρεις ότι είναι τάση, σωστά; Το βλέπεις παντού!), εκείνος κάνει το δικό του fashion statement!


… ακριβώς όπως και το dream team της L’Oreal που ξέρει πάντα να οργανώνει υπέροχα events και με κάνει να αγαπώ την δουλειά αυτή για…1565η φορά! Ο Γιώργος Μπιτζάνης, Brand Manager της Kérastase, εγώ, ο Κωστής, η Μάγκυ Κολιοπούλoυ, Product Manager της Kérastase και η Μαρία Δρανδάκη, P.R της L’Oréal.

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ… ΝΑ ΓΙΑΤΙ!
Kαι μια ακόμη πληροφορία: είναι ο μήνας Movember, δηλαδή November+ moustache! Όλοι οι άντρες ανά τον κόσμο αφήνουν μουστάκι για να επαγρυπνήσουν και να επαγρυπνιστούν ως προς την πρόληψη και την υγεία τους. Εσύ το γνώριζες; Μοιράσου το info με τον φίλο σου και πες του να το κάνει!

Read More

And More