Μην αγοράσεις καλλυντικά αν δεν δεις πρώτα εδώ!

Ανοιχτά μαγαζιά και εκπτώσεις! Αυτός ο συνδυασμός είναι τέλειος γιατί αφενός θα μπορείς να πάρεις εκείνα τα απαραίτητα που λείπουν από το νεσεσέρ σου, αφετέρου πολύ πιο οικονομικά. Αλλά, προσοχή! Πίσω από κάθε ετικέτα με την ένδειξη Εκπτώσεις υπάρχει πάντα η εξής παγίδα: να αγοράσεις κάτι που σου είναι περιττό μόνο και μόνο γιατί το βρήκες πιο φτηνά ή να αγοράσεις κάτι που δεν σου ταιριάζει. Όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί αν διαβάσεις παρακάτω τον απόλυτο οδηγό shopping!

Οδηγίες προς… ναυτιλομένους: Για να διαβάσεις το αντίστοιχο άρθρο κάνε κλικ πάνω στην κάθε photo.

Οδηγός make up: Πώς να διαλέξεις το σωστό ανάλογα με τις ανάγκες σου!

/

Τι ζητάς από το make up σου; Κάλυψη; Λάμψη; Ενυδάτωση; Αντιγήρανση; Σε αυτό το άρθρο θα βρεις ακριβώς αυτό που θες ώστε να πας διαβασμένη στα καταστήματα!

Οι 10 αποχρώσεις του ρουζ! Βρες αυτή που θα ερωτευτείς!

/

Εκεί έξω υπάρχουν άπειρα ρουζ σε πολλές και διαφορετικές υφές αλλά και χρώματα. Για να δεις ποιο θα αγοράσεις σε αυτές τις εκπτώσεις κάνε κλικ παραπάνω στην photo για να διαβάσεις το αντίστοιχο άρθρο.

Όγκο, μήκος, διαχωρισμό: σου δείχνουμε τι κάνει το κάθε βουρτσάκι της μάσκαρα!

/

Η ερώτηση ποια μάσκαρα μου προτείνεις είναι στις top 3 ερωτήσεις με την μεγαλύτερη συχνότητα! Πράγματι, πολλές γυναίκες (μέχρι πρότινος ούτε εγώ!) δεν είμαστε ικανοποιημένες από την μάσκαρα που φοράμε ή που μόλις αγοράσαμε. Και η μεγαλύτερη, ακόμα μεγαλώνει αν μια φίλη σου, σου έχει προτείνει την τάδε ή την δείνα μάσκαρα, έχεις υπολογίσει το budget σου (δεν είναι και οικονομική!), επιστρέφεις σπίτι, την δοκιμάζεις και διαπιστώνεις (ξανά!) ότι δεν είναι αυτή που έψαχνες! Pfff! Κάνε κλικ παραπάνω στην photo και δες ποιο βουρτσάκι κάνει τι!

Τα 10 καλύτερα κραγιόν του Χειμώνα! Δες και βρες αυτό που σου ταιριάζει!

/

Ένα κραγιόν (και δύο και τρία!) είναι must αγορά κάθε εποχή. Όμως, κάνοντας κλικ στην παραπάνω photo θα δεις τα 10 κραγιόν που έκλεψαν την καρδιά μας αυτό τον Χειμώνα!

Ποιες σκιές ταιριάζουν με το χρώμα των ματιών σου;



Αν πρόκειται να αγοράσεις σκιά στο beauty shopping σου βεβαιώσου ότι θα αγοράσεις αυτή που ταιριάζει με το χρώμα των ματιών σου και που θα κάνει το χρώμα τους να φαίνονται ακόμη πιο έντονο. Κάνε κλικ παραπάνω στην photo και δες!

Read More

And More