Μήνυσαν (ξανά!) την Kylie Jenner για τα Kylie Cosmetics!

Μήνυσαν (ξανά!) την Kylie Jenner για τα Kylie Cosmetics! | tlife.gr

Την Δευτέρα το βράδυ η Kylie Jenner μας σύστησε σε τρία ολοκαίνουρια Lip Kit Colors και το έκανε, όπως κάθε φορά, μέσα από τo instagram και τα IG stories της. Σε αυτά τα stories, λοιπόν, η ίδια ήταν πολύ χαρούμενη, τόσο που κανείς δεν θα μπορούσε να υποψιαστεί ότι λίγο πριν είχε φτάσει στα χέρια της μια μήνυση.

Η μήνυση, σύμφωνα με την Daily Mail, προέρχονταν από ένα brand που φέρει το όνομα Sheree Cosmetics. To συγκεκριμένο brand, λοιπόν, δημιούργησε τον Οκτώβριο του 2017 μια παλέτα με το όνομα Born To Sparkle και είναι η παλέτα που θα δεις παρακάτω…

Έναν χρόνο μετά, η Kylie Jenner κυκλοφόρησε μια χρυσή ιριδίζουσα σκιά ματιών που έχει το ίδιο όνομα: Born to Sparkle και αυτό!

Ανάμεσα στο ένα προϊόν και το άλλο υπάρχουν δύο βασικές διαφορές: α) η μια είναι παλέτα και η άλλη υγρή σκιά ματιών β) η μια είναι sold out (η δεύτερη) η άλλη όχι. Πού θέλω να καταλήξω; Ναι, πολλές φορές η Kylie Jenner έχει κοπιάρει ιδέες από άλλα brands και της έχουν έρθει άλλες τόσες μηνύσεις, αλλά μήπως αυτή τη φορά η εταιρία Α προσπαθεί να επωφεληθεί περισσότερο από την διασημότητα που λέγεται Kylie Jenner παρά να υπερασπιστεί το brand της; Στο κάτω- κάτω, πατώντας την πρόταση «Born to Sparkle» στο google σου βγαίνουν άπειρα αποτελέσματα και quotes.

Εσύ τι πιστεύεις;

 

READ more