Site icon TLIFE

Μόλις τεστάραμε το νέο make up του Κορρέ!

Χρησιμοποιείς το make up Άγριο Τριαντάφυλλο του Κορρέ ή μήπως σε πετυχαίνω σε μια περίοδο που αναζητάς ένα νέο foundation. Και για τις δύο περιπτώσεις, συνέχισε να διαβάζεις προσεκτικά: πριν λίγες μέρες έφτασε στο γραφείο το ανανεωμένο make up του Κορρέ. Κια φυσικά, έγινε το crash test!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/4_12/photo.JPG

Θέλεις να μετρήσεις πλεονεκτήματα; Ορίστε!
1. Η νέα του σύνθεση είναι πολύ πιο ελαστική με αποτέλεσμα το make up να μην σπάει και ειδικά όταν μιλάμε για ξηρές επιδερμίδες. Είναι η δική σου; Δοκίμασέ το!
2. Χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη και φως.
3. Η σύνθεσή του είναι αρκετά πλούσια με αποτέλεσμα πολύ μικρή ποσότητα να καλύπτει τέλεια. Προσοχή: χωρίς να δημιουργεί το effect μάσκας! Ανάλογα, βεβαίως πάντα, και το αποτέλεσμα που εσύ θες!
4. Η συσκευασία του ανανεώθηκε επίσης. Χάρη στην νέα airtight pump συσκευασία το περιεχόμενο παραμένει αναλλοίωτο αφού ο αέρας δεν μπορεί να επηρρεάσει το περιεχόμενο.

Η βασική αλλαγή, ωστόσο ως προς την σύνθεση του make up, είναι η τεχνολογία Skin Moisture Mix, ένα σύμπλεγμα σακχάρων και αμινοξέων, που διατηρεί υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης που χαρίζει ελαστικότητα στην επιδερμίδα για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα και μεγαλύτερη διάρκεια εφαρμογής.

© 2024 tlife.gr