Μπορείς να φτιάξεις το conditioner που βάζουν οι Olsen στο σπίτι σου!

Οι αδερφές Olsen ήταν αγαπημένα μας beauty icons από τότε που θυμόμαστε τους εαυτούς μας. Και μπορείς μετά την Cara, την Gigi και την Kendall να έχουν κάπως παραγκωνιστεί αλλά οφείλεις να τους αναγνωρίσεις το γεγονός ότι εξακολουθούν να έχουν τα πιο ζηλευτά μαλλιά του κόσμου!

Το (πολύ καλό) νέο της ημέρας είναι πως ο κομμωτής τους, Mark Townsend, αποκάλυψε στο Allure το conditioner που τους φτιάχνει ο ίδιος και που χρησιμοποιούν εντατικά. Και το (επίσης) πολύ καλό part; Μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι!

Τι θα χρειαστείς:
– 200 γρ. λάδι καρύδας
– 1 κουταλιά λάδι τζοτζόμπα
– 1 κουταλιά λάδι μακαντέμια
– 1 κουταλιά αμυγδαλέλαιο
– 1 σταγόνα λάδι καρότου (αν έχεις σκούρα μαλλιά)
– 1 κουταλιά λάδι βιταμίνης Ε

Τα παραπάνω λάδια, που καταλαβαίνω ότι σου φάνηκαν κάμποσα (!), μπορείς να τα βρεις σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα ή μεγάλα φαρμακεία, μπορείς να ζητήσεις λίγη ποσότητα και δεν κοστίζουν αρκετά. Επίσης, σκέψου ότι όλα αυτά τα βάζεις σε ένα μπουκάλι που προορίζεται για πολλές χρήσεις.

Τι κάνεις:
Αναμειγνύεις όλα τα συστατικά και απλώνεις το μείγμα από το μέσο των μαλλιών σου περίπου και προς τις άκρες. Το μυστικό και αυτό που κάνει αυτό το μείγμα μαγικό είναι ότι ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά και ειδικά αν τα βάφεις θα δεις πόσο απαλά θα είναι. Όσον αφορά τον τρόπο χρήσης, ο Mark Townsend προτείνει να το χρησιμοποιείς μια φορά την εβδομάδα πριν λούσεις τα μαλλιά σου, σαν μάσκα θεραπείας. Επίσης, αν έχεις ξανθά μαλλιά πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις το έλαιο καρότου γιατί θα αλλοιώσει το χρώμα σου.

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις ή σου φαίνεται αρκετά περίπλοκη η διαδικασία και οοοοοοοολααα αυτά τα λάδια που πρέπει να κάνεις μίξη; Πάντως, αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί (αλλά όχι οι πολύπλοκοι) τσέκαρε εδώ μια άλλη τεχνική, το Reverse Hair Washing που θέλει να βάζεις το conditioner πριν το σαμπουάν!

Read More

And More