MTV Video Music Awards: τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Μπορεί η πανδημία να έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας κατά πολύ (αν κάποιος μας έλεγε πέρυσι τέτοια εποχή ότι σύντομα θα έφτανε η στιγμή που θα κυκλοφορούσαμε όλοι με μάσκες θα μας φαινόταν αστείο), ωστόσο κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά και μπορεί τα red carpet events να γίνονται με άλλο τρόπο (βλ. MTV Video Music Awards) αλλά το glam στοιχείο παραμένει.

Έτσι, λοιπόν, στα MTV VMA που έγιναν λίγες ώρες πριν οι διάσημες εμφανίστηκαν έχοντας υπέροχα beauty looks και παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας. Αλήθεια, εσένα ποιο σου άρεσε περισσότερο; Ψήφισε!

Nicole Richie

Lady Gaga

“Φορούσα ασπίδες προσώπου πολύ πριν γίνουν trend” έγραψε η Lady Gaga στο instagram της όταν ανέβασε αυτή τη φωτό και ήταν τόσο εύστοχο! Το look με το οποίο πλαισίωσε αυτό το προστατευτικό face bubble ήταν μακριά λευκά παστέλ μαλλιά, έντονα μάτια και καφέ glossy χείλη.

Keke Palmer

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, Keke Palmer υιοθέτησε ένα 90’s χτένισμα με ένα ψηλό updo και δύο τούφες που έπεφταν στο πρόσωπό της. Όσο για το μακιγιάζ της, η ένταση δόθηκε στα μάτια με με δύο παχιές γραμμές eyeliner τραβηγμένες στις εξωτερικές γωνίες.

Joey King

Η πρωταγωνίστρια του “Kissing Booth” (μια ταινία που πρέπει να δεις στο Netflix) είχε ένα από τα ομορφότερα- πιο κοντά σε εμάς beauty looks: δύο hair clips στο ύψος του αυτιού με χωρίστρα στη μέση, smokey eyes με έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών και ένα πολύ όμορφο ματ βερικοκί χρώμα στα χείλη.

Doja Cat

Η τραγουδίστρια του “Boss Bitch” είχε μια πολύ μακριά πλεξίδα η οποία κυριολεκτικά σταματούσε εκεί που ξεκινούσε το πάτωμα, ωστόσο η έμφαση δόθηκε στις φύτρες της περιμετρικά του μετώπου που έμοιαζαν περισσότερο με γλυπτό. Όσο για το μακιγιάζ, κινήθηκε στην λογική του matchy- matchy αφού σέταρε το ροζ χρώμα του ρούχου της με την σκιά της. Τέλος, αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν το highlighter τοποθετημένο ψηλά στα ζυγωματικά.

Miley Cyrus

Στα MTV Video Music Awards είδαμε πολλά looks εμπνευσμένα από τα 90’s και ένα με 80’s αναφορές. Ποιο είναι αυτό; Το 80’s mullet της Miley Cyrus το οποίο συνδύασε με μια τραβηγμένη γραμμή eyeliner και ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Bella Hadid

Read More

And More