MTV VMAs: αυτά είναι τα καλύτερα beauty looks! Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

Τα MTV VMAs είναι από τα πιο εντυπωσιακά red carpet events, εκεί που ξέρεις ότι θα συναντήσεις μερικά πολύ εκκεντρικά- άγρια looks. Να ένα σύντομο φρεσκάρισμα μνήμης: το 2001 η Britney Spears χόρεψε αγκαλιά με έναν πύθωνα. Το 2009 ο Kanye West διέκοψε με πολύ άσχημο τρόπο την ομιλία της Taylor Swift. Το 2010 η Lady Gaga εμφανίστηκε φορώντας μπριζόλες και πάει λέγοντας.

Φέτος, τα πράγματα ήταν αρκετά πιο ήπια, τόσο που πολλά από τα μακιγιάζ και τα μαλλιά που θα δεις εδώ μπορείς να τα υιοθετήσεις και στην καθημερινότητά σου. Κάνε scroll down για να τα δεις!

Taylor Swift

H Taylor Swift φόρεσε την τέλεια απόχρωση orange- red κραγιόν το οποίο σέταρε με μια λεπτή και όσο πρέπει τραβηγμένη γραμμή eyeliner.

Camilla Cabello

Τα φυσικά μαλλιά της Camilla Cabello έκλεψαν τις εντυπώσεις και μπήκαν αμέσως στη λίστα των hair goals μας. Το credit για το αποτέλεσμα πηγαίνει στον αγαπημένο μας Δημήτρη Γιαννέτο!

Gigi και Bella Hadid

Οι αδερφές Hadid με το ίδιο dirty blonde χρώμα στα μαλλιά και μακιγιάζ που στηρίζοντας στις ιριδίζουσες και nude αποχρώσεις.

Bebe Rexha

Να ένα τολμηρό combo: πράσινη σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και καφέ σβησμένη προς τα έξω.

Normani

Μοβ σκιά σβησμένη με sunset αποχρώσεις στο κόκαλο του ματιού. Γιατί όχι;

Keke Palmer

Contouring, top knot και γήινα χρώματα για την Keke Palmer που άφησε το κίτρινο φόρεμά της να τραβήξει την προσοχή.

Alison Brie

Ας συμφωνήσουμε όλοι ότι αυτό το μακιγιάζ με τις χρυσές σκιές περιμετρικά του ματιού θα μπορούσε να σταθεί σε οποιοδήποτε red carpet event.

Adriana Lima

Τα beach waves είναι από μόνα τους ένα πολύ sexy χτένισμα. Αλλά όταν τα επιλέγει η Adriana Lima και τα κάνει almost wet beach waves δείχνουν ακόμη πιο sexy!

Halsey

Rainbow roots για την Halsey η οποία επέλεξε για το μακιγιάζ της σκούρους καφέ τόνους.

Hailee Steinfeld

Χαλαροί κυματιμοί, κόκκινα χείλη, πυκνές βλεφαρίδες και ανοδικά χτενισμένα φρύδια: θέλουμε αυτό το look ακριβώς όπως είναι!

Ava Max

Η Ava Max εμπνεύστηκε το μακιγιάζ της από την σειρά Euphoria και έβαλε μαύρη γραμμή σε όλο το κόκαλο του ματιού και μικροσκοπικά αστεράκια ακριβώς από πάνω.

Zara Larsson

Με monochromatic beauty look η Zara Larsson η οποία δανείστηκε την απόχρωση του ρούχου της και για το μακιγιάζ της ενώ την ίδια απόχρωση για τα μάτια χρησιμοποίησε και για τα ζυγωματικά της.

FKA twigs

Η FKA twigs συνδύασε πολλά διαφορετικά beauty trends σε μια εμφάνιση. Τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά: οι φακίδες και τα κόκκινα μαλλιά!


Read More

And More