10 beauty αγορές κάτω από 10 ευρώ που λατρεύουμε (και θα μπορούσαν να είναι πολυυυ ακριβότερες)!

Είμαι εθισμένη στα ψώνια! Κάθε φορά που αγοράζω κάτι μου φτιάχνει  διάθεση αλλά και χωρίς η διάθεσή μου να είναι χαλασμένη, θέλω να αγοράζω κάτι. Τελεία. Αν στα παραπάνω αναγνώρισες κάτι από τον εαυτό σου, τότε θα συμφωνήσεις και με αυτό: από τα τόσα κάτι που αγοράζεις κάθε φορά το πορτοφόλι σου αδειάζει προτού καλά- καλά φτάσει ο μήνας στα μισά του.

Λοιπόν, προνοήσαμε! Γιατί εκεί έξω υπάρχουν προϊόντα πολύ οικονομικά που α) κάνουν απίστευτη δουλειά β) σου φτιάχνουν την διάθεση και γ) θα μπορούσαν να κοστίζουν πολύ περισσότερο. Τα συγκεντρώσαμε και είναι αυτά τα προϊόντα που αν ανοίξεις το νεσεσέρ μας θα βρεις σίγουρα μέσα!

Πολυχρηστικό λάδι καρύδας, Sephora Collection, €9.95. Όλα αυτά τα χρόνια σίγουρα έχεις διαβάσει τόσα πολλά για το λάδι καρύδας και τώρα ξέρεις και πού ακριβώς θα τι βρεις! Στα Sephora! Μας αρέσει το packaging, η μυρωδιά αλλά και το γεγονός ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους στα μαλλιά και στην επιδερμίδα. Α! Και επίσης, δεν κοστίζει μια περιουσία!

 

 

Ενυδατική μάσκα καρύδας προσώπου Inuwet, αποκλειστικά από την Make Me Up, €5.99. Από τότε που ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up, αυτό το brand μας έχει ενθουσιάσει και με το packaging αλλά και με την αποτελεσματικότητά του. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι ενυδατική και δίνει λάμψη στο πρόσωπο.

 

 

Multi- tasking Makeup Sponge, Sephora Collection, €8.95. Αν κάνεις έστω και μια φορά το μακιγιάζ σου χρησιμοποιώντας σπόγγο μακιγιάζ θα διαπιστώσεις τι έχανες τόσο καιρό που έκανες το makeup σου χωρίς αυτό. Το συγκεκριμένο είναι low cost αλλά εξασφαλίζει ένα λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου που αξίζει πολλά. Πριν το χρησιμοποιήσεις βρέξ’ το και χρησιμοποίησέ το ταμποναριστά.

Μολύβι χειλιών με έλαιο από βαμβάκι, Korres, €10.00. Αυτή η απόχρωση (Φυσική Ανοιχτή) είναι η απόχρωση που πάντα αναζητούσαμε για να σετάρουμε το nude μολύβι μας αλλά και να κάνουμε το περίγραμμα των χειλιών μας ξεφεύγοντας όσο θέλουμε από τα φυσικά του όρια χωρίς να το καταλάβει κανείς! Και επειδή όλες αναζητάμε το τέλειο nude κραγιόν, αυτή είναι η τέλεια αγορά!

Ματ κραγιόν σε nude απόχρωση, Inuwet αποκλειστικά από την Make Me Up, €8.90. Έχουμε συνηθίσει τα ματ κραγιόν να αφυδατώνουν τα χείλη. Όχι, όμως, αυτό! Ανήκει σε μια ολοκαίνουργια κατηγορία προϊόντων, τα lip balm νέας γενιάς που έχουν πλούσιο χρώμα και συστατικά που ενυδατώνουν. Bonus: αυτό το τέλειο packaging που μας φτιάχνει την διάθεση!

Tissue Μάσκα Προσώπου για Αποτοξίνωση & Καθαρισμό, €5.90, Apivita. Τίποτα δεν μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση περισσότερο από α) μια καλή αγορά β) μια εξίσου καλή μάσκα προσώπου. Η συγκεκριμένη με χαρούπι και ενεργό άνθρακα από βελανιδιά χαρίζει λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα.

 

Banana Truly Nourishing Conditioner, The Body Shop, €7.00. Αυτή είναι ένα από τα τελειότερα προϊόντα για μαλλιά που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Είναι πολύ πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία, αφήνει απαλές τις ξηρές άκρες αλλά αυτό στο οποίο δεν μπορούμε να αντισταθούμε είναι η γλυκιά μυρωδιά της! Και ναι, μυρίζει μπανάνα!

Sephora Collection Lipstories Lipstick, απόχρωση First Class, από €8.95, €6.26. Ένα από τα πιο φλογερά κόκκινα σε μια από τις πιο εμπνευσμένες συσκευασίες. Και κάτι ακόμη: τώρα θα το βρεις στα Sephora ακόμη πιο οικονομικά αφού υπάρχει έκπτωση επί της αρχικής τιμής!

Brush Cleanser, Erre Due, €9.00. Δεν έχεις ιδέα τι μεταφέρεις στο πρόσωπό σου όταν κάνεις μακιγιάζ χωρίς να έχεις πρώτα καθαρίσει τα πινέλα σου! Αυτό εδώ το αντισηπτικό σπρέι από την Erre Due είναι best thing γιατί απομακρύνει χρωστικές και μικρόβια χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα! Απλώς βαλ΄ το στην τσάντα σου!

 

Νερό ντεμακιγιάζ Sensibio H2O, Bioderma, €4.90/100ml. Αυτό είναι ένα θρυλικό προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Και αν δεν θέλεις να ξεπεράσεις το όριο των 10 ευρώ μπορείς να ξεκινήσεις από τα 100ml. Είναι σίγουρο, βεβαίως, πως στην πορεία θα εθιστείς και θα θέλεις να αγοράσεις και το μεγαλύτερο. Μην πεις ότι δεν προειδοποιήσαμε!

 

Read More

And More