10 υπερ-δώρα για την φίλη σου που είναι εθισμένη στο μακιγιάζ!

Δώρα task no 3: μετά τα δώρα κάτω των 20 ευρώ που δεν σε βγάζουν εκτός budget και μετά τα δώρα για όσες αγαπούν το skincare ήρθε η στιγμή για αυτό το θέμα. Δώρα για κορίτσια που αγαπούν το μακιγιάζ. Ή καλύτερα, δώρα για κορίτσια που έχουν εθισμό στο μακιγιάζ. Και ιδού το προφίλ όλων αυτών των κοριτσιών: παρακολουθούν εντατικά makeup tutorials στο youtube, μπαίνουν σε λίστες αναμονής για να αποκτήσουν την τάδε ή την δείνα παλέτα την στιγμή που θα κυκλοφορήσει και στο νεσεσέρ τους θα βρεις τα πιο ψαγμένα προϊόντα της αγοράς. Α! Και εννοείται ένα σωρό πινέλα.

Αυτή η wish list, λοιπόνμ φτιάχτηκε για όλα αυτά τα κορίτσια. Με ένα απλό scroll down θα βρεις το τέλειο δώρο για την makeup addicted κολλητή σου. Και όταν της το χαρίσεις εκείνη θα πιστεύει ότι για μέρες γύριζες όλη την αγορά. Αλλά να που εσύ απλώς μπήκες στο σωστό θέμα!

Touche Eclat Gift Set, Yves Saint Laurent, €41.57. Είναι δύο best sellers που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ κάθε makeup addict. Αυτό το σετ περιλαμβάνει ένα Touch Eclat N°2 (κανονικό μέγεθος), του highlighter που χρησιμοποιούν οι make-up artists, και ένα mini Rouge Pur Couture N°1. Και τα δύο μαζί κάνουν ένα total makeup για ένα κορίτσι που δεν έχει ιδιαίτερες ανάγκες κάλυψης της επιδερμίδας της.

Urban Decay Naked 4Some, €154.40, Sephora. Naked, Naked2, Naked3 και Naked Heat όλα σε μια παλέτα; Αυτό το δώρο είναι κάτι πολυυυυυυυυυυυυυ περισσότερο από ένα Yes, please! Είναι το δώρο που θα κάνει κάθε beauty junkie να ουρλιάξει από χαρά αφού μιλάμε για τρεις best seller παλέτες της Urban Decay plus η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της!

Snowball pigment and glitter kit, MAC, €45.00. Μπορεί εσύ να μην έχεις ιδέα πώς να χρησιμοποιήσεις μερικά glitter στο μακιγιάζ σου, αλλά η κολλητή σου που έχει ξοδέψει τη μισή της ζωή βλέποντας tutotial στο youtube μπορεί να κάνει θαύματα. Ειδικά όταν έρχονται σε αυτό το τέλειο packaging που σου φτιάχνει τη διάθεση έτσι κι αλλιώς!

Παλέτα με σκιές Foiled Again, The Balm, €35.01. Αποκλειστικά από την Make Me Up. Είπαμε πως κάθε makeup addict είναι πολύ διβασμένη σε θέματα μακιγιάζ και πως θέλει να έχει ό,τι νέο κυκλοφορεί εκεί έξω πριν καν κυκλοφορήσει! Για αυτή την κολλητή σου μπορείς να κάνεις pre-order την συγκεκριμένη παλέτα που μόλις κυκλοφόρησει στο εξωτερικό και έχει ήδη αγαπηθεί!

Σετ πινέλων Moda Mythical Wild Blush Kit, €19.99. Αποκλειστικά από την Make Me Up. Το unicorn στο μακιγιάζ ήταν big thing το 2017. Και θα εξακολουθήσει να είναι! Αυτό το σετ πινέλων με λαβή που θυμίζει unicorn θα το λατρέψει η κολλητή σου. Plus: δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία για να της κάνεις το τέλειο δώρο!

Color Portfolio, Estee Lauder, €95.00. Οι Make up Experts της Estée Lauder, εμπνευσμένοι από τα hot trends, έφτιαξαν την παλέτα Color Portfolio, για 6 μοναδικές διαφορετικές εμφανίσεις. H συλλεκτική συλλογή περιλαμβάνει: 30 αποχρώσεις Pure Color Envy Eye Shadows, 6 αποχρώσεις Pure Color Envy Lip Colors και 6 αποχρώσεις Pure Color Envy Blushes. Την θέλεις έτσι κι αλλιώς!

Vestiaire Couleurs Palette, Dior, €81.90. Είναι συλλεκτική, περιέχει χρώματα για τα χείλη και τα μάτια, είναι Dior και έχει αυτό το τέλειο packaging που μοιάζει με πολυτελές πορτοφόλι. Ένα ακόμη τέλειο δώρο για την makeup addict φίλη σου!

Σετ Mark Artist από την Avon. Αυτό το ολοκληρωμένο σετ περιλαμβάνει επτά προϊόντα για total μακιγιάζ. Πιο συγκεκριμένα, εδώ θα βρεις: Λιπ Γκλος για Όγκο Mark στην απόχρωση Pink Pout, βερνίκι Νυχιών Mark Gel στην απόχρωση Roses Are Red, καλυπτικό Νυχιών Mark Gel, για 2 x μεγαλύτερη διάρκεια, μολύβι Ακριβείας Kohl Mark Skinny Precision στην απόχρωση Boldest Black,μάσκαρα Mark Big & Multiplied στην απόχρωση Boldest black, σκιά Ματιών Mark Inks στην απόχρωση Forever Bronz και πούδρα Mark HD Finishing Powder για hd τελείωμα και όχι μόνο! Και ένας ακόμη λόγος να το αποκτήσεις: το σετ είναι αξίας 75 ευρώ αλλά μπορείς να το κάνεις δικό σου με 14.95 ευρώ με κάθε ένα προϊόν από τις σελίδες 4-59 του καταλόγου της Avon.

Mini Liquid Lipstick Set, Kat Von D. Αποκλειστικά στα Sephora, €46.95. Το κιτ mini Everlasting Liquid Lipsticks διαθέτει οκτώ ουδέτερες σκιές: μια παλέτα nude χρωμάτων για κάθε χρωματικό τόνο της επιδερμίδας με πιο σκούρες, έντονες σκιές και ένα νέο αποκλειστικό χρώμα που ονομάζεται “Madrid”. Η Kat έχει επιλέξει αυτές τις σκιές του κιτ Everlasting Liquid Lipsticks για να ταιριάξουν με τις σκιές του κιτ Lip Liner Triο, έτσι ώστε να δημιουργηθούν αμέτρητα καλλιτεχνικά αποτελέσματα, από το πιο συμβατικό έως το πιο τολμηρό.

The Art of Exotic Colour Collection, Laura Mercier, attica, €56.50. Για makeup on the go αλλά και γιατί αυτή η παλέτα είναι συλλεκτική και κάθε makeup addict θέλει να έχει ό,τι συλλεκτικό κυκλοφορεί εκεί έξω. Το σετ περιλαμβάνει: 4 σκιές ματιών (Noir, Mochachino, Vanilla Nuts, Bronze Glow), 2 ρουζ Second Skin Cheek Colour (Lush Nectarine, Winter Bloom) και 1 Lip Glace (Rose).

Read More

And More