Όλες ψάχνουν αντηλιακές που να μην είναι λιπαρές! Εμείς τις βρήκαμε!

Η πιο συχνή ερώτηση που παίρνουμε εδώ στο TLIFE όσο πλησιάζει η άνοιξη είναι “τι αντηλιακή να επιλέξω; Θέλω μια που να μην είναι λιπαρή!”. Δύο πράγματα: α) αυτή η ερώτηση δεν πρέπει να σε απασχολεί μόνο όταν βγαίνει ο ήλιος αλλά όλο τον χρόνο. Η φωτογήρανση είναι η νούμερο ένα αιτία γήρανσης και συμβαίνει από τις ακτίνες UVA (UV aging) οι οποίες διαπερνούν τα σύννεφα και σε βρίσκουν ακριβώς στο πρόσωπο την στιγμή που κυκλοφορείς χωρίς αντηλιακή γιατί να “έχει συννεφιά και τι την χρειάζομαι την αντηλιακή;”. Β) ο κόσμος της ομορφιάς έχει κάνει τέτοια πρόοδο τα τελευταία χρόνια ώστε οι αντηλιακές όχι μόνο δεν κάθονται βαριές ή δεν γυαλίζουν στην επιδερμίδα σου, αλλά δημιουργούν και ματ αποτέλεσμα αν το θέλεις, απορροφώντας τη λιπαρότητα.

Παρακάτω οι αγαπημένες μας, αυτές που θα βρεις στο νεσεσέρ και στα ντουλάπια κάθε beauty editor!

Korres νέα αντηλιακή κρέμα με κόκκινο σταφύλι Matte Tinted, €19.00. Από τότε που λανσαρίστηκε η σειρά αντηλιακών Κόκκινο Σταφύλι της Korres έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες λίστες λόγω τόσο της σύνθεσής του (το σταφύλι είναι πλούσιο αντιοξειδωτικό) όσο και της υφής του. Φέτος, στη συλλογή προστίθεται η ακόμη πιο ματ υφή χωρίς σιλικόνες που αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα.

 

A-Derma Mattifying Fluid Protect AC, €15.00. Αυτό το αντηλιακό είναι ιδανικό όχι μόνο για λιπαρές επιδερμίδες αλλά και για τις ακνεϊκές. Απλώνεται εύκολα, δεν γυαλίζει και δεν δημιουργεί λιπαρότητα. Αντίθετα, έχει σμηγματορυθμιστική δράση και αντιβακτηριδιακά συστατικά που κάνουν καλό στα σπυράκια.

Apivita Oil Balance Tinted, €19.50. Από τις best of αντηλιακές με πλούσιο χρώμα που δημιουργεί στο πρόσωπο μια υπέροχη ομοιοχρωμία. Τόσο που μπορείς να κάνεις skip το foundation σου.

Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream, €16.00. Μια από τις αντηλιακές που άνοιξαν τον δρόμο στις ματ υφές. Η συγκεκριμένη έχει αποτέλεσμα velvet στην επιδερμίδα δημιουργώντας το απόλυτο ματ αποτέλεσμα.

Heliocare Αντιηλιακό Τζελ SPF 50, €26.40, beauty-hall.gr. Αυτό το αντηλιακό στηρίζεται στην τεχνολογία Light Touch ενώ είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

 

Read More

And More