6 υγρά highlighter που θα σε κάνουν να δείχνεις super λαμπερή και όχι… ιδρωμένη!

Χάρη στο instagram κάθε τόσο μυούμαστε σε μια ολοκαίνουργια τάση μακιγιάζ. Ωστόσο, αυτό το trend που υπάρχει εδώ και πολυυυυυυυυυυ καιρό κι ενώ αρχικά μπορούσες και να το αγνοήσεις ενώ τώρα πέφτεις με τέτοια συχνότητα πάνω σου που σου είναι αδύνατο, είναι αυτή η τόσο έντονη λαμπερή επιδερμίδα με μια λάμψη που μοιάζει να πηγάζει από μέσα μας.

Το trend μιμείται το Glass skin, αυτό το τόσο λαμπερό δέρμα που έχουν οι Κορεάτισσες. Η βασική διαφορά, ωστόσο, ανάμεσα στο ένα και το άλλο είναι ότι ενώ στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε για ένα εφέ που αποκτάται με το skincare, στον δυτικό κόσμο αυτό το επιδιώκουμε κατά βάση με το μακιγιάζ.

Key product για την λαμπερή επιδερμίδα είναι το υγρό highlighter που πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου και το οποίο χρησιμοποιείς με δύο τρόπους: είτε αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου το φοράς τοπικά στα σημεία που αντανακλάται το φως και κυρίως ψηλά στα ζυγωματικά, ταμπονάροντας είτε με τα δάχτυλά σου είτε με ένα βρεγμένο beautyblender, είτε το κάνεις μίξη με το foundation σου και ανάλογα με το πού θέλεις να το φτάσεις προσαρμόζεις και την αναλογία.

Επειδή, όμως, ότι… λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, υπάρχει μια παγίδα στην οποία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ: η γραμμή ανάμεσα στην λαμπερή επιδερμίδα και την επιδερμίδα που δείχνει ιδρωμένη είναι πολύ λεπτή.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει εκείνα τα υγρά highlighter που πέρασαν το test με άριστα 10 και bonus την τελειότερη πιο πρόσφατη άφιξη σε υγρά highlighter που ήταν η αφορμή για να γίνει αυτό το θέμα: Orgasm από τον Nars. Τσέκαρέ τα όλα παρακάτω!

 

Nars Orgasm Liquid Highlighter, €33.50. Το Orgasm, το πιο διάσημο ρουζ στον beauty κόσμο μόλις απέκτησε υγρό highlighter και το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora. Έχει την τέλεια ιριδίζουσα ροζ απόχρωση και ένα tip είναι να το δοκιμάσεις και κάνοντας μίξη με την ενυδατική σου!

Anastasia Beverly Hills Liquid Glow Face Highlighter, €28.00. Θα το βρεις σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις, από πολύ ανοιχτό ροζ μέχρι σκούρο καφέ για να το κάνεις μίξη με το foundation σου.

 

 

The Balm Mary- Dew Manizer, €15.90, Make Me Up. Είναι το best selling highlighter και τον τελευταίο ένα περίπου χρόνο έχει κυκλοφορήσει και σε υγρή μορφή. Περιέχει πινελάκι που παραπέμπει σε gloss και είναι αρκετά συμπαγές. Ελάχιστη ποσότητα θα κάνει μεγάλη διαφορά στη λάμψη της επιδερμίδας σου. Born To Glow Liquid Highlighter, Nyx, €9.20. Είναι value for money και έχει τέλεια απόδοση λάμψης και πυκνότητα χρώματος. Θα το βρεις σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές- χρώματα και αυτή εδώ είναι η Sun Goddess.

Nude A-line Highlight, Giorgio Armani, €42.84. Το Neo Nude A-Lines, είναι χρώμα βασισμένο σε νερό που συγχωνεύεται αμέσως με την επιδερμίδα, παρέχοντας μια υγιή και λαμπερή όψη. Δίνει αυτό το nude αποτέλεσμα στο πρόσωπο σαν να ξύπνησες με αυτή την επιδερμίδα.

Miracle Glow Highlighter, Max Factor, €19.58. Αν δεν θέλεις να παιδεύεσαι με πολλές και διαφορετικές επιλογές και ψάχνεις εκείνο το ένα… universal highlighter που θα πηγαίνει σίγουρα στον τόνο σου, μόλις το βρήκες! Bonus info: προσφέρει τέλεια λάμψη χωρίς κολλώδη αίσθηση!

 

Read More

And More