7 αντηλιακά για όσους δεν αντέχουν τα αντηλιακά!

Υπάρχουν δύο κατηγορίες: εκείνοι που λατρεύουν τα αντηλιακά και εκείνοι που δεν τα αντέχουν. Κι ενώ παλιότερα ανήκα στην κατηγορία που δεν χόρταινα τα λάδια, τα όσο-πιο-παχύρρευστα-τόσο-το-καλύτερο, φέτος για έναν ανεξήγητο λόγο δεν αντέχω ούτε την άμμο που κολλάει στο σώμα μου ούτε οποιαδήποτε αίσθηση ή έντονη μυρωδιά στο σώμα μου.

Εύχομαι να το ξεπεράσω! Εν τω μεταξύ, όμως, έχω κάνει διατριβή σε εκείνα τα αντηλιακά σώματος που μια που τα απλώνεις, μια που εξαφανίζονται και είναι σαν να μην φοράς τίποτα. Αυτό που αισθάνεσαι είναι μια βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, όταν μιλάμε για cooling mists, μια αίσθηση απίστευτης δροσιάς.

Σκέφτηκα ότι στον κόσμο μπορεί να είμαστε πολλοί αυτοί που διανύουμε την συγκεκριμένη φάση. Να, λοιπόν, ποια είναι εκείνα τα 7 αντηλιακά για όσους δεν αντέχουν τα αντηλιακά!

Nivea Sun Protect & Moisture SPF50+, €16.44. Tο αντηλιακό της Nivea με την ολοκαίνουργια σύνθεση έχει αυτή την μυρωδιά καθαριότητας που δεν χορταίνεις πάνω σου. Όσον αφορά την υφή του, πρόκειται για ένα πολύ λεπτόρρευστο γαλάκτωμα σε μορφή spray που απορροφάται αμέσω και αφήνει την επιδερμίδα σου απαλή και ενυδατωμένη. Και το τελειότερο part είναι ότι μπορείς να πας στην παραλία φορώντας το αγαπημένο σου ρούχο αφού χάρη στην σύνθεση που σου προανέφερα το αντηλιακό αυτό δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν λεκέ!

Frezyderm Sunscreen Invisible Spray SPF50, €16.00. Αντιλαμβάνεσαι πώς μπορεί να αποτυπώνεται αυτό το αντηλιακό πάνω στην επιδερμίδα σου από την ονομασία του και μόνο. Όμως, είναι πιο… Invisible από αυτό που μπορείς να φανταστείς. Στα plus ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο σώμα και στο πρόσωπό σου.

Korres Sunscreen body emulsion με κόκκινο σταφύλι, SPF50, €13.00. Η σειρά αντηλιακών Κόκκινο Σταφύλι του Κορρέ είναι γνωστά και για την αντιοξειδωτική τους δράση καθώς βασίζουν τη σύνθεσή τους σε ένα σπάνιο είδος σταφυλιού. Ας σταθούμε, όμως, στην υφή του συγκεκριμένου: πρόκειται για emulsion, δηλαδή ένα πολύ ελαφριάς μορφής γαλάκτωμα που απλώνεται και απορροφάται πολύ εύκολα χωρίς να κολλάει πάνω σου κι εσύ με τη σειρά σου να κολλάς στην άμμο!

Lancaster Sun Sport SPF30, €30.30. Είτε κάνεις sport είτε απλώς κάθεσαι και διαβάζεις το βιβλίο σου στην παραλία, αυτό το αντηλιακό είναι αγαπημένο. Είναι σε μορφή spray που απλώνεται τέλεια ακόμη και αν έχεις βγει μόλις από τη θάλασσα, δεν χρειάζεται καν να απλώσεις με τα χέρια σου παρά μόνο να ψεκάσεις κι επιπλέον είναι cooling mist με δροσιστική δράση. Κοινώς: αν βαριέσαι να βουτήξεις μπορείς απλώς να ψεκαστείς!

Nuxe Sun Milky Spray SPF20, €15.75. Λεπτόρρευστο γαλάκτωμα που απλώνεται και απορροφάται πολύ γρήγορα. Όλα καλά μέχρι εδώ! Αυτό, όμως, που κάνει ξεχωριστό το αντηλιακό αυτό είναι ότι έχει μια super τροπική μυρωδιά, ή καλύτερα, αυτή την χαρακτηριστική μυρωδιά των αντηλιακών της Nuxe που έχει και το best seller λάδι σώματος.

Carroten Aquavelvet ενυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα SPF30. Αυτό το αντηλιακό spray αφήνει στην επιδερμίδα σου μια βελούδινη και δροσερή αίσθηση σαν να έχεις βγει μόλις από το μπάνιο σου κι έχεις απλώσει την ενυδατική σου.

Vichy Ideal Soleil Anti Sand Milk SPF30, €16.00. Η δημιουργία αυτού του αντηλιακού είχε να κάνει με το εξής task: να μην κολλάει στην επιδερμίδα και πραγμαγικά το πέτυχε. Πρόκειται για ένα πολύ λεπτόρρευστο γαλάκτωμα σώματος που η τελική αίσθηση αφού στεγνώσει μετά από ελάχιστο χρόνο είναι σαν να μην φοράς τίποτα. Όμως, μην το παρακάνεις με την ποσότητα γιατί αφού βγεις από τη βουτιά σου μπορείς να εμφανίσεις στο σώμα σου λευκούς λεκέδες. Αυτό συμβαίνει με όλα τα αντηλιακά που έχουν τόσο ελαφριά- αόρατη αίσθηση οπότε φρόντισε να φορέσεις τόσο όσο!

Read More

And More