7 αντηλιακές πούδρες που θα αντικαταστήσουν το make up σου για τους επόμενους μήνες!

Μετά από συνομιλίες με 186 (τυχαίος αριθμός) διαφορετικούς δερματολόγους όλα αυτά τα χρόνια και έχοντάς μου όλοι τονίσει πως η φωτογήρανση είναι η νούμερο ένα αιτία γήρανσης φοράω αντηλιακή προσώπου ακόμη και το βράδυ (ok, σχεδόν!).

Το συμπέρασμα άρα είναι πως αν θέλεις να παρατείνεις τη νιότη σου και να μην ξυπνήσεις μια μέρα έχοντας πανάδες και ρυτίδες από τον ήλιο θα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου. Να, όμως, που οι περισσότερες από εσάς δεν το κάνετε και ο βασικός λόγος είναι ότι ένα τέτοιο προϊόν είτε σας κάθεται βαρύ είτε δεν αντέχεται το layering, δηλαδή να φοράτε το ένα προϊόν πάνω από το άλλο (βλ. αντηλιακή, ενυδατική, foundation).

Και κάπου εδώ, αυτό το τεράστιο gap έρχεται να καλύψει μια σχετικά νέα κατηγορία προϊόντων: οι αντηλιακές σε μορφή πούδρας. Αυτός είναι εξάλλου ο λόγος που η μπλε compact πούδρα της Shiseido έγινε best seller σε ελάχιστο διάστημα. Φέτος, λοιπόν, αυτή η τάση πέρασε από τα τεχνολογικά εργαστήρια πολλών ακόμη εταιριών με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο γραφείο κάμποστα τέτοια προϊόντα. Άρα: μιλάμε για νέα τάση στην αντηλιακή προστασία.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις επτά αγαπημένες μας αντηλιακές σε μορφή πούδρας και βάλε στην άκρη το make up σου! Γιατί αυτές οι αντηλιακές τα κάνουν όλα! Και μακιγιάζ!

Read More

And More