7 foundation που είναι εκεί χωρίς να φαίνεται ότι είναι!

Τα τελευταία χρόνια σε ολοένα και περισσότερες έχει μεταλαμπαδευτεί η φιλοσοφία του skin first. Ευτυχώς! Αυτό έχει οδηγήσει πολλά κορίτσια να φροντίζουν εντατικά την επιδερμίδα τους, να διορθώνουν τυχόν προβλήματα παρά να προσπαθούν να τα καλύψουν με βαριά makeup που δεν αφήνουν το πρόσωπο να αναπνεύσει. Κάτι ακόμη σε σχέση με το makeup: αν κάποιος σου πει “το makeup σου είναι τέλειο! Ποιο είναι;” θα ξέρεις πως έχεις αποτύχει. Το σωστό κομπλιμέντο είναι “η επιδερμίδα σου είναι τέλεια! Τι έχεις κάνει;”. Και τότε εσύ μπορείς αν θες να αποκαλύψεις το μυστικό σου: ότι έχεις- επιτέλους- βρει το σωστό foundation! Εκείνο που δίνει στο πρόσωπό σου λάμψη, ομοιοχρωμία, είναι ελαστικό και άρα δεν κάνει γραμμές και κυρίως είναι αόρατο. Είναι περισσότερο makeup που μοιάζει με επιδερμίδα παρά makeup κλεισμένο σε ένα μπουκάλι.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα 7 top τέτοια makeup και ξέρουμε πως κάνουν δουλειά γιατί αυτού του τύπου τα makeup είναι το φετίχ μας!

Bobbi Brown Skin Foundation SPF15, €48.50. Ένα ολοκαίνουργιο foundation που είναι super ελαστικό έτσι ώστε να ακολουθεί τις κινήσεις του προσώπου. Bonus: δεν κάνει εμφανείς τις ρυτίδες αφού το προϊόν δεν “μπαίνει” μέσα σε αυτές και μπορείς να φτάσεις την κάλυψη μέχρι εκεί που εσύ θες. Αν και προτιμούμε τις ελαφριές στρώσεις.

 

Flawless Fusion Ultra Longwear Foundation, Laura Mercier, €48.40. Ένα ακόμη foundation ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες αφού χάρη στην τεχνολογία Skin Fusion δημιουργεί μια μη λιπαρή και απόλυτα σταθερή σύνθεση. Σου εξασφαλίζει από μέτρια έως πολύ μεγάλη κάλυψη αφού το αποτέλεσμα είναι buildable και το φτάνεις μέχρι εκεί που θες εσύ. Αλλά είπαμε: αγαπάμε τις πιο λεπτόρρευστες υφές!

Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation, €51.90. Όταν το θρυλικό touche eclat highlighter από τον Yves Saint Laurent έγινε foundation ο κόσμος της ομορφιάς ενθουσιάστηκε. Και δικαίως! Με μερικές σταγόνες αυτό το foundation κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει ξεκούραστο και φωτεινό σαν να κοιμήθηκες οκτώ ώρες.

Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF30, Estee Lauder, €47.50. Το συγκεκριμένο makeup είναι τόσο ελαστικό ώστε ακολουθεί τις κινήσεις του προσώπου και δεν σπάει. Επίσης, έχει SPF30 και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ώστε παράλληλα με την κάλυψη να σου χαρίζει την προστασία μιας αντηλιακής και την αντιοξειδωτική δράση μιας κρέμας.

Maestro Fusion Makeup SPF15, Giorgio Armani, €63.35. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα makeup και θα στο επιβεβαιώσει κάθε foundation addict εκεί έξω. Είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες αφού είναι super λεπτόρρευστο, χαρίζει ένα sheer αποτέλεσμα και από μόνο του αυτό το makeup σου εξασφαλίζει το γεγονός ότι δεν πρόκειται να το παρακάνεις! 

Flawless Cream Foundation SPF15, Me Me Me από την Make ME Up, €21.07. Περιέχει μικροσφαιρίδια που αντανακλούν το φως με αποτέλεσμα η επιδερμίδα σου να δείχνει πολύ φωτεινή, λαμπερή και ξεκούραστη. Η κάλυψή του είναι μεσαία που σημαίνει πως κάνει focus στην υγεία και τη λάμψη και όχι στην κάλυψη των έντονων ατελειών.

 

Healthy Skin Harmony SPF20, Max Factor, €23.86. To healthy skin harmony foundation έχει αυτό το claim: επιδερμίδα καλύτερη απ’ότι δίχως makeup! Και αυτό γιατί στη σύνθεσή του έχει μια σειρά από αντιοξειδωτικά συστατικά που την φροντίζουν και την προστατεύουν από τους περιβαλλοντικούς ρίπους και τις ελεύθερες ρίζες. Το πρόσωπο δείχνει υγιές και υπάρχει έλεγχος της λιπαρότητας.

Read More

And More