7 κόλπα για να παρατείνεις το καλοκαιρινό σου μαύρισμα και το φθινόπωρο!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που γινόμαστε πιο όμορφες. Τους λόγους τους έχω αναλύσει εδώ. Ένας από τους βασικούς λόγους, ωστόσο, είναι το μαύρισμά σου. Σε αυτό το post, λοιπόν, μοιραζόμαστε μαζί σου μερικά έξυπνα tips ή έστω tips που ποτέ δεν γνώριζες και τα οποία σε βοηθούν να παρατείνεις το μαύρισμά σου και το φθινόπωρο (ουπς! Και μόλις είπα την απαγορευμένη λέξη!).

1. Κάνε κρύα ντους

Το ζεστό νερό αφυδατώνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να ξεφλουδίσεις πολύ νωρίτερα από ότι περίμενες. Τα μπάνια σου, λοιπόν, πρέπει να είναι με δροσερό νερό και το αφρόλουτρο που χρησιμοποιείς να είναι ενυδατικό όπως το (5) Dove Invigorating Ritual, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα Καλέντουλας (€5.43). Α, και οπωσδήποτε μην χρησιμοποιείς σφουγγάρι!

2. Ενυδατώσου!

Η ενυδάτωση στο τέλος του καλοκαιριού πρέπει να είναι α) εντατική β) με ένα προϊόν σε body butter που είναι πολύ πιο πλούσιο σε σχέση με μια πιο λεπτόρρευστη λοσιόν. Το (3) Bronze Goddess Whipped Body Cream της Estee Lauder (€53.00) εκτός του ότι ενυδατώνει σε βάθος έχει αυτή την τέλεια μυρωδιά που παρατείνει και την αίσθηση των καλοκαιρινών διακοπών κι ας είσαι στην πόλη!

3. Κάνε απολέπιση

Είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι να κάνεις για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου. Ωστόσο, είναι το πιο σωστό. Έτσι, απολεπίζεται η επιδερμίδα και φεύγει το άνω θαμπό στρώμα και το ελαφρύ ξεφλούδισμα. Αγαπημένο προϊόν απολέπισης είναι το (4) Body Boom Energetic Grapefruit Scrub (€16.90) από το beauty-hall.grμε grapefruit που αποτοξινώνει και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα.

4. Το tip με το self tan

Μην φοβάσαι! Δεν θέλουμε να βάλεις self tan και να ξυπνήσεις το επόμενο πρωί με μπαλώματα. Όμως, βασική σημείωση: όταν συμβαίνει αυτό ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ SELF TAN. Φταίει ο τρόπος που το απλώνουμε. Αντ’αυτού για να παρατείνεις το μαύρισμα σου και αυτή την χρυσαφένια λάμψη ανάμειξε το self tan με το body butter σου (ποσότητα 1 προς 2) και άπλωσέ το στο σώμα σου μετά από κάθε ντους. Δοκίμασε το Radiance- Plus Golden Glow Booster της Clarins.

5. Βάλε bronzer στο πρόσωπό σου

Για να αποφύγεις την χρωματική διχρωμία ανάμεσα στο πρόσωπο και το σώμα σου φόρεσε στο πρόσωπό σου bronzer. Επίλεξε ένα ματ, όπως το (1) Beached Bronzer της Urban Decay (€30.00) και άπλωσέ το με ένα φαρδύ πινέλο αφού πρώτα φυσήξεις για να φύγει η περιττή ποσότητα.

6. Πιες νερό

Το νερό κάνει καλό σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, ενυδατώνει τον οργανισμό σου εκ των έσω και άρα την επιδερμίδα σου και μειώνει το ξεφλούδισμα.

7. Φόρεσε λευκά

Το καλύτερο beauty combo για να γράψει η επιδερμίδα σου πιο μαυρισμένη: bronzer, ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν και λευκό T-shirt. Στο κάτω- κάτω είναι θέμα optical illusion!

Read More

And More