8 καλλυντικά με τις πιο sexy ονομασίες (just in time for… Valentine)!

Αν δεν ήμουν beauty editor εκείνο που θα ήθελα να κάνω είναι να δίνω ονόματα στα βερνίκια. Ναι, υπάρχει αυτή η θέση και έχω γνωρίσει σε προηγούμενο ταξίδι εκείνη που το κάνει για λογαριασμό της OPI. Σκέψου: ειδικά στα βερνίκια το όνομα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και πολλές φορές, όταν απλώς δεν ξέρεις τι χρώμα να τα βάψεις, είναι ένα καλό κριτήριο επιλογής. Βεβαίως, δεν είναι μόνο τα βερνίκια που έχουν περίεργες ονομασίες! Πρόσφατα έφτασε στο γραφείο ένα προϊόν που μας ξεσήκωσε όλες στο γραφείο από το όνομά του και μόνο. Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την beauty άφιξη αλλά και το γεγονός ότι σε λίγες μέρες είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω τα καλλυντικά με τις πιο… kinky ονομασίες!


Ενυδατική κρέμα νυκτός Good in Bed, Glamglow. Αυτή η κρέμα είναι πολύ καλή… στο κρεβάτι και αυτό το όνομα είναι από τα εξυπνότερα που έχουν φτάσει στα αυτιά μας και αφορούν μια κρέμα νυκτός. Στα πρακτικά: περιέχει στη σύνθεσή της οξέα απολέπισης και υαλουρονικό οξύ που διώχνουν τα νεκρά κύτταρα και ανανεώνουν την επιδερμίδα ενώ εσύ κοιμάσαι!

 

 

Πούδρα φινιρίσματος Sexy Mama της The Balm, €17.99, Make Me Up. Αυτή η πούδρα χαρίζει στην επιδερμίδα σου τόσο διάφανο αποτέλεσμα σαν να μην φοράς τίποτα. Άρα: sexy mama! Bonus: η pin up συσκευασία η οποία είναι και πολύ πρακτική ώστε να την έχεις πάντα μαζί σου.

Κραγιόν Smashbox Be Legendary απόχρωση Safe Word, €16.40. Αν αυτή δεν είναι μια από τις πιο… kinky ονομασίες, τότε ποια; Στον κόσμο του beauty, βεβαίως, το δικό μας safe word είναι Smashbox!

Μονή σκιά ματιών Hot Singles απόχρωση Sex Kitten της Nyx, €3.30. Είναι single, είναι sexy και πάει σε όλες μας! Αυτή η απόχρωση πασπαρτού έχει τόσο τέλειο όνομα που την φοράς με την ελπίδα κάποιος να σε ρωτήσει ποια είναι η σκιά σου! Και να απαντήσεις… hot single!

Κρέμα ποδιών Samba Foot Fetish Care, Sol Janeiro, €21.95. Θα μπορούσε να είναι μια απλή κρέμα ποδιών αν δεν είχε αυτό το πολύ πετυχημένο όνομα! Α, και φυσικά αν δεν έδινε στα πόδια σου αυτό το σούπερ απαλό αποτέλεσμα!

Βερνίκι απόχρωσης After Sex, Essie, €12.00. Οι expert της Essie προφανώς και εμπνεύστηκαν αυτό το όνομα από εκείνο το… after sex αναψοκοκκίνισμα. Και προφανώς αυτό το αναψοκοκκίνισμα το οραματίστηκε και στα νύχια μας!

Ρουζ Nars Orgasm, €32,95. Φυσικά και δεν θα αφήναμε έξω από αυτό το θέμα το πιο κλασικό προϊόν που ίσως και να άνοιξε τον δρόμο για τις sexy ονομασίες στα καλλυντικά.

Μάσκαρα Better Than Sex, Too Faced, €22.80. Είναι ένα από τα πιο cult καλλυντικά και σύμφωνα με έναν αστικό μύθο πήρε το όνομά του γιατί εκείνη η οποία την δοκίμασε πρώτη φορά αναφώνησε “αυτή η μάσκαρα είναι καλύτερη από σεξ!”.

Αλήθεια, έχεις κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα στο νεσεσέρ σου; Πριν απαντήσεις τρέξε στο boudoir σου και βρες εκείνα τα καλλυντικά που έχεις με τις πιο σέξι ονομασίες. Γιατί σίγουρα θα έχεις!

 

Read More

And More