Body Mist: Ένα προϊόν συνώνυμο της άνοιξης!

O καιρός ανοίγει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι beauty συνήθειες σου αλλάζουν και ανανεώνονται. Νέα προϊόντα περιποίησης παίρνουν την θέση τους στο νεσεσέρ και όσον αφορά στα αρώματα οι βαριές και δυνατές εσάνς μένουν στην άκρη μέχρι το φθινόπωρο. Κι αν αγαπάς τις ανάλαφρες συνθέσεις που χαρίζουν μια έντονη αίσθηση δροσιάς, θα λατρέψεις το body mist. 

Η σύνθεση του είναι συνήθως χωρίς αλκοόλ που σημαίνει ότι μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεσαι, ακόμη και στην παραλία. Παράλληλα χάρη στα έλαια που περιέχουν χαρίζουν ενυδάτωση και απαλότητα.

Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου. Εσύ απλά επιλέγεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

Dior Miss Dior Silky Body Mist: Ελαφρύ και καθόλου λιπαρό διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο ενώ παράλληλα θρέφει χαρίζοντας λάμψη και μια απαλή αίσθηση από το αγαπημένο τριαντάφυλλο του Monsieur Dior. 

Clarins Eau des Jardins Body Mist: Μια σύνθεση που κλείνει στην κλασική του συσκευασία την πρωινή δροσιά στην εξοχή. Παράλληλα αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα χαρίζοντας ενέργεια. 

Jo Malone English Pear & Freesia Body Mist: Με γλυκερίνη φυσικής προέλευσης στη σύνθεση του ενυδατώνει σε βάθος ενώ απορροφάται εύκολα αφήνοντας μια υπέροχη εσάνς από γλυκά αχλάδια τυλιγμένα σε ένα μπουκέτο από λευκές φρέζιες, σε συνδυασμό με άγρια τριαντάφυλλα, ζεστό κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλο.

Sol de Janeiro Cheirosa 68 Body Mist:  Φρουτώδες και λουλουδάτο αφήνει την αίσθηση ενός καταπράσινου κήπου δίπλα στη θάλασσα. Συνδυάζει νότες από βραζιλιάνικο γιασεμί, ροζ dragonfruit, θαλασσινό αεράκι και μια καθαρή πινελιά βανίλιας Tropicália. 

Erre Due Body Mist- Riviera Blossom: Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε που χαρίζει ενυδάτωση και αντιοξειδωτική δράση. Το άρωμα του είναι εμπνευσμένο από τη Γαλλική Ριβιέρα με δροσερές νότες από περγαμόντο, ροδάκινο, γιασεμί, τριαντάφυλλο και musk.

Read More

And More