Jimmy Choo: Το νέο άρωμα του οίκου είναι μια ωδή στη Γαλλική Ριβιέρα και τη Μεσόγειο

Ο Οίκος πολυτελείας Jimmy Choo παρουσιάζει τη νέα του αρωματική δημιουργία Rose Passion. Πρόκειται για μία υπέροχη εσάνς που εκπέμπει τη λάμψη, την εμπιστοσύνη και τη παιχνιδιάρικη διάθεση που είναι διάχυτη στη μάρκα , αυτό το νέο άρωμα αναδεικνύει την προσωπικότητα του οίκου Jimmy Choo.

 

Εμπνευσμένο από την αιώνια γοητεία της Γαλλικής Ριβιέρας όπως η καθαρότητα του μπλε ουρανού που αντανακλάται στη Μεσόγειο η οποία λαμπυρίζει κάτω από τον ήλιο και η θέα από την άκρη της μαγευτικής πισίνας στην εμβληματική βίλα Le Palais Bulles και η μαγική απεραντοσύνη της θάλασσας. Η λέξη “rose” παραπέμπει στη Γαλλική μετάφραση του “ροζ”, το χρώμα- φόντο της καμπάνιας του.

Το ελεύθερο πνεύμα που μαγνητίζει με τη δυναμικότητά της ενσαρκώνει πραγματικά τη γυναίκα Rose Passion.  Το άρωμα, που δημιουργήθηκε από τη περίφημη αρωματοποιό Nathalie Lorson, ξεκινάει από τη δροσιά του νερού καρύδας και το πλούσιο εξωτικό ανθό frangipani. Oι νότες καρδιάς συνδυάζουν την υπέροχη ορχιδέα με το ελκυστικό γιασεμί.

Αποκτά ένταση χάρη στις νότες σανταλόξυλου που ενοποιείται διαφορετικά στοιχεία του Rose Passion, συμπεριλαμβανομένης της εξωτικής βανίλιας, της οποίας το βάθος και η δύναμη χαρίζουν στο άρωμα μία μεγάλη αύρα που διαρκεί.  Το Rose Passion είναι ένα άρωμα , που σύμφωνα με τη Lorson “τιμά μία άλλη πλευρά της γυναίκας JimmyChoo–αυτή της αισιοδοξίας”.

To μπουκάλι Rose Passion και η εξωτερική του συσκευασία αιχμαλωτίζουν τη λάμψη και την επιθυμία που υποστηρίζει το  άρωμα. Περιβάλλεται από ένα φούξια πολυτελές κουτί και με έμπνευση από τη διαχρονική κομψότητα του Βενετσιάνικου γυαλιού Μurano , μοιάζει μ’ ένα όμορφο κρυστάλλινο κόσμημα .

Το Rose Passion είναι μία χαρούμενη ωδή στη δυναμική γοητεία της σύγχρονης γυναίκας , που έχει ελεύθερο πνεύμα και ζει και αγαπάει τη ζωή με τους δικούς της όρους.

Read More

And More