World Vegan Day: 5 προϊόντα που θα αγαπήσεις πολύ

Παγκόσμια Vegan Ημέρα σήμερα και είναι η καλύτερη ευκαιρία να σκεφτείς και πάλι τι μπορείς να κάνεις ώστε να προστατεύσεις τον πλανήτη. Κι αν όσον αφορά στη διατροφή σου είναι δύσκολο όσον αφορά στα beauty προϊόντα είμαι σίγουρη ότι μπορείς να τα καταφέρεις. 

Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής όλες οι φόρμουλες που χρησιμοποιείς περιέχουν πάνω από 90% φυσικά συστατικά ενώ οι συσκευασίες τους είναι ανακυκλώσιμες. 

Κι αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, δες στη συνέχεια τα 5 αγαπημένα μου. 

Dior Addict Lip Glow Natural Glow Custom Color Reviving Lip Balm: ένα ενυδατικό balm που αναδεικνύει το χρώμα των χειλιών. Εμπλουτισμένο με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, ποσοστό υπολογισμένο με βάση τα πρότυπα ISO 16128-1 και ISO 16128-2. Συμπεριλαμβάνεται το ποσοστό νερού. Τα υπόλοιπα συστατικά συμβάλλουν στην απόδοση, στην αισθητηριακή απόλαυση και στη σταθερότητα της σύνθεσης. Τονίζει το φυσικό χρώμα των χειλιών χαρίζοντας λάμψη και πλούσια ενυδάτωση.

Garnier Bio Νερό Micellaire με Βιολογικό Νερό Κενταύριας: Εμπλουτισμένο με Βιολογικό Νερό Κενταύριας αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Grown Alchemist Vegan και cruelty-free Hydra Repair eye balm: Απαλό βάλσαμο για την περιοχή των ματιών εμπλουτισμένο με εκχύλισμα σπόρου ηλίανθου, αργκάν και αντιοξειδωτικά τοκοφερόλης. Απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, θρέφει και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και λαμπερή όψη. Διαπιστευμένο με ACO (πιστοποίηση οργανικών προϊόντων Αυστραλίας) και ανακυκλώσιμη συσκευασία. 

The Body Shop Tea Tree Purifying & Balancing Shampoo: Με vegan σύνθεση και πιστοποίηση από την The Vegan Society, περιέχει 93% συστατικά φυσικής προέλευσης. Είναι εμπλουτισμένο με έλαιο τεϊόδεντρου από την Κένυα μέσω του προγράμματός Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, ενώ περιέχει επίσης vegan πρωτεΐνη μεταξιού. Εξισορροπεί το τριχωτό μειώνοντας τη λιπαρότητα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την απαραίτητη φυσιολογική υγρασία της τρίχας. 

Bell Hypoallergenic Vegan Waterproof Mascara: Πιστοποιημένη από την PETA. Vegan / Paraben Free / Gluten Free / Fragrance Free / Mineral Oil Free / Ethanol Free / Ethanolamines Free. Χαρίζει μήκος, όγκο και έντονο χρώμα και είναι κατάλληλη ακόμη και για ευαίσθητα μάτια.

Κεντρική photo: iStock

 

 

Read More

And More