Alessandra Ambrosio: κάθε προϊόν που χρησιμοποιεί στο μακιγιάζ της και πού θα το βρεις στην Ελλάδα!

Η αμερικάνικη Vogue έχει αυτή τη σειρά με τα πιο απολαυστικά beauty video, τα Get Ready With Me. Εκεί διάφορες stars πρώτης γραμμής μοιράζονται τα beauty μυστικά τους. Το τελευταίο τέτοιο βίντεο που ανέβηκε ήταν από την Alessandra Ambrosio και ήταν το απολαυστικότερο όλων (αν θέλεις την γνώμη της beauty editor).

Παρακάτω, μπορείς να πατήσεις play και να δεις αναλυτικά όλη τη ρουτίνα της. Αλλά… πιο κάτω σου έχουμε όλα τα προϊόντα που έδειξε στο βίντεο και τα οποία θα τα βρεις στην Ελλάδα! Enjoy!

 

You can leave your mask on!

Η μέρα της Alessandra Ambrosio ξεκινάει με μια μάσκα κάθε πρωί, αφού πρώτα αφαιρέσει με ένα μαντηλάκι τα υπολείμματα μακιγιάζ από το προηγούμενο βράδυ. Η μάσκα που χρησιμοποιεί είναι μια μάσκα με μαγνήτη από την Magic Stripes η οποία επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος και διώχνει τις τοξίνες. Την συγκεκριμένη μάσκα θα την βρεις στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up και μπορείς να την παραγγείλεις εδώ.

Μάσκα+ μασάζ= το τέλειο beauty combo

Θα το έχεις δει παντού στο instagram και πλέον είναι κοινό μυστικό: όταν βάζεις μάσκα καλό είναι να κάνεις μασάζ από πάνω με ένα roller έτσι ώστε να πολλαπλασιάσεις τη δράση του! Η Alessandra Ambrosio, μάλιστα, μας δίνει ένα extra tip: βάλε το roller στο ψυγείο! Το συγκεκριμένο θα το βρεις στην Ελλάδα από το beauty-hall.gr και κοστίζει €55.20.

Τα ενυδατικά face mist είναι big thing στον κόσμο της ομορφιάς! Η Alessandra Ambrosio χρησιμοποιεί το ενυδατικό mist Cactus Flower & Tibetan Ginseng της Kiehl’s αμέσως αφού βγάλει τη μάσκα της για να δώσει υγρασία και λάμψη στο πρόσωπό της!

 

 

 

Στο βίντεο η Alessandra Ambrosio λέει πολλές φορές ότι είναι από την Βραζιλία, μένει στην Καλιφόρνια και της αρέσει να περνάει πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο. Για την βάση της, λοιπόν, αφού απλώσει την αντηλιακή και το foundation, χρησιμοποιεί πάντα το Soleil Tan De Chanel, ένα compact bronzer που γίνεται ένα με την επιδερμίδα της. Μάλιστα, μας δίνει και το εξής tip: “‘Ενας Γάλλος φίλος μου που μου κάνει μακιγιάζ μου λέει να λέω Bonjour κάθε φορά που μου απλώνει το bronzer με ένα πινέλο για να πάρει το σωστό σχήμα το πρόσωπό μου και να το τοποθετήσει στα σημεία που πρέπει!”.

Χρησιμοποιεί στις βλεφαρίδες της δύο διαφορετικές μάσκαρα μια εκ των οποίων είναι η Extended Play Gigablack της MAC (€22.00) την οποία απλώνει με κινήσεις ζικ- ζακ από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

 

Έχει δύο γάτες και όπως λέει στο βίντεο κάθε φορά που τις κοιτάει της δίνουν έμπνευση για το μακιγιάζ της! Μετάφραση: λατρεύει το cat eye και γι’αυτό έχει άπειρα eyeliner στην τσάντα της! Το Tom Ford Eye Defining Pen (€45.60) είναι το τελευταίο step κάθε φορά που θέλει να πετύχει την τέλεια γραμμή!

Είναι το τελειότερο χρώμα που είδαμε τελευταία σε χείλη διάσημης ακριβώς γιατί μιμείται το χρώμα των χειλιών αλλά στην πιο ζουμερή εκδοχή τους. Πρόκειται για την απόχρωση Dolce Vita από την σειρά Velvet Matte Lip Pencil (€26.95) την οποία θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Last but not least: η Alessandra Ambrosio δίνει μεγάλη βαρύτητα και στο μακιγιάζ του σώματός της και ορκίζεται σε αυτό το προϊόν της Benefit, το Bathina Take a Picture it lasts Longer, το οποίο είναι ένα body balm που ενυδατώνει, δίνει χρώμα και έχει τέλειο άρωμα. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

 

Read More

And More