Αρώματα που έχουν εσάνς από θάλασσα και καλοκαιρινό αεράκι

Το καλοκαιρινό άρωμα είναι ανάλαφρο σαν τη διάθεση σου. Με νότες που θυμίζουν θάλασσα, νησιώτικο αεράκι και λουλούδια που χαρίζουν μια απαλή αίσθηση στην εσάνς. Αφήνει στο δέρμα την τρυφερή ζεστασιά της άμμου και του ήλιου και κάθε φορά που το απλώνεις σου έρχονται στο νου οι ωραιότερες αναμνήσεις. 

Κι αν είσαι έτοιμη να επιλέξεις εκείνο που θα σου θυμίζει για πάντα το φετινό καλοκαίρι, σου έχω τα ωραιότερα. Εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο, το Αιγαίο και τις ωραιότερες αμμουδιές. Αρώματα που κλείνουν στο μπουκάλι τους το καλοκαίρι ολόκληρο. Εσύ απλά επιλέγεις το δικό σου.  

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt Cologne: Προσφέρει την αίσθηση του φρέσκου αέρα και μυρωδιάς από θαλασσινό αλάτι σε συνδυασμό με την ξυλώδη γήινη αίσθηση του φασκόμηλου. Μια απόδραση από την καθημερινότητα που σε οδηγεί σε κάποια απομακρυσμένη ανεμοδαρμένη ακτή. Τα λευκά κύματα αφρίζουν στην παραλία, ο αέρας είναι δροσερός και το θαλασσινό αλάτι ζωγραφίζει το δέρμα σου. Και όλα αυτά είναι κρυμμένα στην minimal και εμβληματική συσκευασία. 

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi:  Nότες από περγαμόντο, λεμόνι, γκρέιπφρουτ και κίτρο, μπερδεύονται γλυκά και σε κάνουν έναν ονειρικό περίπατο στις ακτές της Ιταλίας. Το νέκταρ του σύκου ενώνεται με το ροζ πιπέρι και τα πέταλα του γιασεμιού στην καρδιά προκειμένου να συναντήσουν την απολαυστική αρμονία από ξύλο συκιάς, ξύλο κέδρου και benzoin.

Korres Aegean Bronze Eau de Parfum:  Αίσθηση παντοτινού καλοκαιριού και εικόνες του Αιγαίου σε ένα μπουκάλι. Ένα άρωμα γεμάτο με νότες από περγαμόντο, φρέζια, βανίλια αλλά και μία αρωματική συμφωνία που φέρνει στο μυαλό τη χρυσή άμμο και το μπλε της θάλασσας. 

Maison Margiela Replica Beach Walk:  Ζουμερό περγαμόντο, λεμόνι και ροζ πιπέρ επικρατούν στη σύνθεση. Οι εξωτικές νότες του ylang-ylang μαζί με το γάλα καρύδας και τη φρεσκάδα του υδάτινου Transluzone ολοκληρώνουν την καλοκαιρινή ιστορία. Χάρη στον κέδρο, τον μόσχο και τη βενζόη, η σύνθεση απομακρύνεται απαλά πάνω σε ένα γλυκό και θερμό κύμα από ξυλώδεις νότες. Μια καλοκαιρινή ημέρα στην αμμουδιά αντανακλάται στη σύνθεση του αρώματος. Η κεντρική ιδέα της συλλογής Replica βασίζεται στις εικόνες και στα συναισθήματα που έχουμε βιώσει και αποτελούν κομμάτι του παρελθόντος μας. Η φιάλη του αρώματος μοιάζει με κλασικό μπουκαλάκι φαρμακείου και εκπροσωπεί υπέροχα το στιλ του οίκου. Οι πληροφορίες στην minimal, βαμβακερή ετικέτα περιγράφουν τη σύνθεσή του. 

Giorgio Armani Ocean di Gioia: Μία ζουμερή συμφωνία αχλαδιού και εσπεριδοειδών που χαρίζει ενέργεια. Στην καρδιά, μία ολάνθιστη ανθοδέσμη με νερό γιασεμιού, κρίνο και τριαντάφυλλο δημιουργεί την απόλυτη υδάτινη αίσθηση. Ένα αναζωογονητικό μονοπάτι με εθιστικές ξυλώδεις νότες από σανταλόξυλο και musk προσθέτει δομή στο άρωμα. Με καμπυλωτές γραμμές εμπνευσμένες από τις μορφές της φύσης, ο καθαρός σχεδιασμός του μπουκαλιού θυμίζει κρύσταλλο στον βυθό της θάλασσας.

Bobbi Brown Beach Eau de Parfum: Το καλοκαίρι, η αγαπημένη σου παραλία, η άμμος και η θάλασσα κλεισμένα σε ένα διάφανο μπουκάλι.  Με νότες από γιασεμί και μανταρίνι και την μυρωδιά της θάλασσας είναι η απόλυτη εσάνς τόσο για το πρωί όσο και το βράδυ. 

Read More

And More