Authentic Beauty Concept: η νέα σειρά που λάτρεψαν τα μαλλιά μας!

Κάθε τόσο οι τάσεις αλλάζουν. Τα τελευταία χρόνια, λοιπόν, τα πράγματα στον κόσμο της ομορφιάς έχουν γίνει πολύ πιο effortless, πολύ πιο αληθινά! Από τις γυναίκες με τα τέλεια χαρακτηριστικά και τις αλαβάστρινες επιδερμίδες έχουμε περάσει στα κορίτσια με επιδερμίδες αληθινές, από τα στιλιζαρισμένα και τα επιτηδευμένα χτενίσματα έχουμε περάσει σε πιο αληθινά, υγιή και με κίνηση μαλλιά, ενώ το instagram έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση.

Κάτι άλλο που έχει αλλάξει αρκετά: αναζητάμε προϊόντα με πιο αγνά συστατικά και τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, κοιτάμε τις ετικέτες για να δούμε ότι από το προϊόν που θα επιλέξουμε λείπε ή υπάρχει κάτι.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι, λοιπόν, ήταν που μας έκαναν να αγαπήσουμε την ολοκαίνουργια σειρά φροντίδας μαλλιών Authentic Beauty Concept που έφτασε πριν λίγες μέρες στο γραφείο μας και που πολύ σύντομα θα την βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια!

Το Authentic Beauty Concept πιστεύει ότι ό,τι αφήνεις εκτός είναι το ίδιο σημαντικό με ό,τι συμπεριλαμβάνεις. Οι συνθέσεις περιποίησης και styling είναι vegan, δημιουργημένες με τη φιλοσοφία «free-from», είναι χωρίς sulfates, parabens, σιλικόνες, ορυκτέλαια και τεχνητές χρωστικές. Μέσω του Authentic Beauty Concept η φύση συναντά την επιστήμη με αγνά συστατικά, που ενεργοποιούνται με υπέρηχους και απόσταξη ατμού, πρόκειται για έναν εξαιρετικά ήπιο τρόπο εκχύλισης των φυσικών συστατικών – που ταυτόχρονα διατηρεί τα οφέλη τους- όπως το μάνγκο κι ο βασιλικός της σειράς Hydrate.

Η νέα σειρά, που λάτρεψαν ήδη τα μαλλιά μας και που θα λατρέψουν και τα δικά σου, αποτελείται από πέντε διαφορετικές σειρές για κάθε τύπο μαλλιών, με τέλειο, φιλικό προς το περιβάλλον packaging.

Ανακάλυψέ το!

 

Read More

And More