Αχλάδι: 5 beauty προϊόντα με τις ευεργετικές του ιδιότητες και το σοφιστικέ του άρωμα

Το αχλάδι είναι ζουμερό, γευστικό και με το πιο τρυφερό άρωμα. Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα beauty brands δημιουργούν προϊόντα που περιέχουν το φθινοπωρινό φρούτο. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι θρέφει το δέρμα και ταυτόχρονα αφήνει την πιο σοφιστικέ εσάνς.  

Κι επειδή είναι η νέα τάση που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις σου αποκαλύπτω τα 5 αγαπημένα μου προϊόντα με αχλάδι στη σύνθεση τους. 

The Body Shop Pears & Share Body Butter: Χριστουγεννιάτικο και limited edition χαρίζει πλούσια θρέψη στην ξηρή επιδερμίδα και παράλληλα ενυδάτωση που διαρκεί για ώρες. Αφήνει μια τέλεια αίσθηση χάρη στο γλυκό άρωμα από αχλάδι, άγρια μούρα και παιώνια που αναζωογονούν. Απορροφάται εύκολα ενώ περιέχει 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από αχλάδι και βούτυρο καριτέ από την Γκάνα, που προμηθεύεται μέσω του προγράμματός Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Η συσκευασία του είναι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό μπουκάλι, ενώ περιέχει και ανακυκλωμένο πλαστικό που συλλέγεται στους δρόμους και στις ακτές της Ινδίας το οποίο μπορεί επίσης να ανακυκλωθεί. 

Jo Malone London English Pear & Freesia:  Μια εσάνς που θυμίζει γλυκά αχλάδια τυλιγμένα σε ένα μπουκέτο από λευκές φρέζιες. Η απίθανη σύνθεση συμπληρώνεται από τα άγρια τριαντάφυλλα, το ζεστό κεχριμπάρι, το πατσουλί και το ξύλο.

Korres Αχλάδι Περγαμόντο Αφρόλουτρο: Απαλό και ενυδατικό περιέχει αρωματικά άνθη από περγαμόντο και γλυκό αχλάδι. Είναι εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες Σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας που διατηρούν τα επίπεδα της υγρασίας στο πιο υψηλό επίπεδο. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

L’ Erbolario Legni Fruttati: Σαπούνι με Νέκταρ  Αχλαδιού και όλες τις βιταμίνες που περιέχει το αγαπημένο φρούτο. Συνδυάζεται ιδανικά με το εκχύλισμα  Γλυκόριζας, γνωστής για την απαλυντική και τονωτική δράση. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα.

Juliette Has a Gun Pear INC.:  Μια αρωματική δημιουργία με πρωταγωνιστή το πράσινο αχλάδι που αγκαλιάζει τις κρεμώδεις νότες καρδιάς του Musk. Μια μικρή δόση Ambroxan προσφέρει μια τονωτική και μοντέρνα πινελιά. Πρόκειται για ένα άρωμα χαράς και αισιοδοξίας. 

Read More

And More