Αυτά είναι τα πιο οικονομικά, stylish και αποδοτικά πινέλα που δοκιμάσαμε ποτέ!

Αυτά είναι τα πιο οικονομικά, stylish και αποδοτικά πινέλα που δοκιμάσαμε ποτέ! | tlife.gr

Λένε πως τα πινέλα είναι επένδυση και λένε… σωστά! Για να αγοράσεις μερικά πινέλα, ή έστω τα απαραίτητα που πρέπει να έχεις, θα χρειαστεί να ξοδέψεις αρκετά χρήματα.

Και τώρα ξέχασε ότι διάβασες παραπάνω γιατί μόλις εντοπίσαμε εκείνο το brand που είναι α) πολύ stylish β) απόλυτα αποδοτικά γ) κάτι παραπάνω από value for money.

Το story πίσω από αυτά τα πινέλα έχει ως εξής: είναι αυτά που χρησιμοποίησε η ομάδα της Ράνιας Μπουντούρη και της Make Me Up, στην χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση που μπορείς να δεις εδώ. Τα πινέλα λέγονται Moda, πέρα από όλα τα παραπάνω είναι και η τέλεια πρόταση για δώρο και εδώ θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας!

Το Complexion Perfection Flip Kit Fuchia είναι το ιδανικό σετ πινέλων για τα προϊόντα βάσης. Περιλαμβάνει ένα πινέλο makeup, ένα πινέλο πούδρας και ένα concealer και κοστίζει €19.99.

 

Το Moda Bouquet Set by Royal Brush & Langnickel είναι από τα πιο αγαπημένα μας! Αποτελείται από τρία πινέλα σε σχήμα λουλουδιών και πιο συγκεκριμένα, τα εξής: πινέλο πούδρας σε σχήμα παιόνιας, πινέλο βεντάλιας σε σχήμα λωτού και πινέλο για contouring σε σχήμα κρίνου.  Είναι ιδανικά για προϊόντα σε υγρή και compact υφή και έχουν αδιάβροχη χειρολαβή Silk-Touch. Το συγκεκριμένο σετ κοστίζει €16.00.

Το Moda Deluxe Gift Kit 6pc Prismatic περιλαμβάνει πινέλα για make up, contour, highlight και τα μάτια. Κάθε πινέλο είναι στα πανέμορφα χρώματα του ουράνιου τόξου της σειράς Moda Prismatic, με δίχρωμες ίνες σε δαμασκηνί και τιρκουάζ. Το συγκεκριμένο σετ είναι το τέλειο δώρο για κάθε makeup addict και κοστίζει €35.98.

Το Moda Face Spa Set είναι το τέλειο σετ για όσες αγαπούν το skincare αφού αποτελείται από δύο εξειδικευμένα πινέλα: Βούρτσα για βαθύ καθαρισμό πόρων και βούρτσα προσώπου Spa. Το σετ κοστίζει €14.99.

Όλα τα πινέλα είναι από συνθετική τρίχα και μπορείς να τα βρεις συγκεντρωμένα εδώ στην Make Me Up.

READ more