Αυτά τα advent calendar είναι γεμάτα καλλυντικά! Πού θα τα βρεις, πόσο κοστίζουν!

Περίπου τρία χρόνια πριν οι λέξεις advent calendar ήταν δύο άγνωστες λέξεις τοποθετημένες στη σειρά. Ευτυχώς, όμως, γρήγορα οι εταιρίες καλλυντικών φρόντισαν να μας μυήσουν σε αυτό. Έτσι, λοιπόν, σήμερα μπορεί να μην έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε άπειρα τέτοια, αλλά έχουμε κάποιες επιλογές. Τι είναι, όμως, το advent calendar;

Ουσιαστικά πρόκειται για ημερολόγια- κουτιά τα οποία κρύβουν μέσα σε κάθε μέρα και μια έκπληξη- καλλυντικό είτε σε κανονικό είτε σε mini μέγεθος. Έτσι, λοιπόν, από 1η μέχρι 25 Δεκεμβρίου ξυπνάμε- ανοίγουμε το ημερολόγιο στην αντίστοιχη ημερομηνία και κάθε μέρα μας περιμένει και κάτι νέο!

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας advent calendars αλλά και πόσο κοστίζουν και πού θα τα βρεις!

24 Days of The Enhanced Advent Calendar, The Body Shop, €70.00

Αν αγαπάς τη φύση αυτό το advent calendar θα γίνει το αγαπημένο σου! 24 παραθυράκια που κρύβουν 24 εκπλήξεις σε mini size αλλά και gadget! Επίσης, φέτος τα Χριστούγεννα, με κάθε αγορά από την The Body Shop στηρίζεις την προστασία και την αναγέννηση δασικών εκτάσεων στην Αγγλία και την Αρμενία.

 

Advent Calendar Jo Malone, €360.00

24 “συρταράκια”- 24 luxurious εκπλήξεις από την Jo Malone που περιλαμβάνουν κλασικά αρώματα, λάδια, κεριά κλπ σε πολύ cute και mini συσκευασίες.

Once Upon a Castle 24 Beauty Surprises Advent Calendar, Sephora, €39.95

Ρουζ, μολύβια ματιών, post-it, αυτοκόλλητα, λίμες! Αυτό το value for money advent calendar περιέχει τέλειες εκπλήξεις και αποτελεί το τέλειο δώρο που μπορείς να κάνεις στις φίλες ή την αδερφή σου! Α, ναι! Φυσικά και στον εαυτό σου!

Net-a-Porter Beauty 25 Days of Beauty Advent Calendar, €176.00

Αν είσαι fashion & beauty addict αυτό είναι το δώρο που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου! Περιέχει μερικά από τα top brands όπως Oribe, Le Labo κλπ., όλα κλεισμένα σε ένα τέλειο κουτί σε μπεζ και μαύρο χρώμα.

 

 

Advent Calendar, Kiehl’s, €63.00

Φέτος, η Kiehl’s δίνει το έναυσμα της εορταστικής περιόδου με τα limited edition προϊόντα που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τον γραφίστα Andrew Bannecker. Το advent calendar περιλαμβάνει τα θρυλικά προϊόντα της Kiehl’s όπως την Creme de Corps ή την κρέμα ματιών με αβοκάντο.

 Essence Advent Calendar, €24.95

Ένα κουτί που περιλαμβάνει προϊόντα από την  υπάρχουσα σειρά μακιγιάζ της Essence αλλά και limited edition προϊόντα που δημιουργήθηκαν ειδικά για το advent calendar. Bonus: κρατάς την συσκευασία και μετά τις γιορτές για να αποθηκεύεις αξεσουάρ, κοκαλάκια και ότι άλλο θέλεις!

 

Read More

And More