Αυτές είναι οι αγαπημένες μας παλέτες για το φθινόπωρο!

Ειδικά αν κάνεις full makeup αυτό το θέμα θα το λατρέψεις! Στο γραφείο τελευταία οι παλέτες ματιών φτάνουν οι μια μετά την άλλη. Και είναι τόσο λαχταριστό το packaging τους και άλλο τόσο το περιεχόμενο ώστε ακόμη και εμένα που ακολουθώ τρία- τέσσερα basic βήματα στο μακιγιάζ, με βάζουν στον πειρασμό να βάψω τα μάτια μου. Να βάλω την πιο σκούρα απόχρωση για να δώσω βάθος. Να τοποθετήσω την shimmering ανοιχτή στην εσωτερική γωνία των ματιών και πάει λέγοντας.

Και αφού σου άνοιξα την όρεξη (είμαι σχεδόν σίγουρη γι’αυτό) ιδού παρακάτω οι αγαπημένες μας παλέτες για το φθινόπωρο.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette, Sephora, €49.95. Το γεγονός ότι μιλάμε για φθινοπωρινές παλέτες, δεν σημαίνει ότι αυτές οι παλέτες δεν έχουν και χρώμα! Η συγκεκριμένη είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της αναγέννησης και αποτελείται από τρεις μεταλλικές και έντεκα ματ. Και όλο αυτό μεταφράζεται σε άπειρα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας τα δεκατέσσερα χρώματα.

 

The Balm Alternative Rock Vol.2, Make Me Up, €28.50.Το packaging σε αυτή την παλέτα είναι το πρώτο πράγμα που θα ερωτευτείς. Το δεύτερο είναι τα χρώματά της και το τρίτο η πρακτικότητά της! Έχει μέσα όλα τα απαραίτητα ώστε να την έχεις πάντα μαζί σου (στην τσάντα και τα ταξίδια σου) και πιο συγκεκριμένα αποτελείται από: έξι σκιές ένα ρουζ/ σκιά, ένα bronzer/σκιά και ένα highlither/σκιά. Επίσης, έχουμε αδυναμία στα πολυχρηστικά προϊόντα και άρα και σε αυτή!

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette, €54.00. Πριν λίγο καιρό η Urban Decay ανακοίνωσε ότι σταματά την κυκλοφορία της θρυλικής παλέτας Naked. Και ήταν η ίδια στιγμή που η καρδιά μας πάγωσε! Σήμερα, η κυκλοφορία της Naked Cherry στους πιο… κερασένιους τόνους αποδεικνύει ότι μπορεί να καλύψει με το παραπάνω το κενό!

 

 

Chanel no 306 Splendeur et Audace. Για την ολοκαίνουργια συλλογή Eyes Collection 2018 η Lucia Pica άντλησε την έμπνευσή της από την νύχτα και από τον τον τρόπο που οι σκιές μεταμορφώνονται σε φως και το φως σε σκιές. Στην πράξη αυτό που θα διαπιστώσεις είναι ότι οι τρεις από τις τέσσερις σκιές δημιουργούν πολύ ενδιαφέροντες ιριδισμούς τους οποίους οφείλουν στην υφή τους!

Smashbox Cover Shot Eye Palettes απόχρωση Major Metals. Εδώ και μερικές μέρες στα corner της Smashbox έχουν φτάσει επτά ολοκαίνουριες παλέτες με σκιές εκ των οποίων αυτή εδώ που είναι η αγαπημένη μας. Από το όνομά της και μόνο διαπιστώνεις ότι οι υφές είναι σούπερ μεταλλικές και τα χρώματά της κινούνται σε βυσσινί, μπρονζέ και χάλκινους τόνους.

Bobbi Brown Camo Luxe Eye & Cheek Palette, €75.00.  Είναι συλλεκτική και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας παραπάνω λόγος να την αποκτήσεις. Επίσης, είναι και πολύ πρακτική αφού συνδυάζει έξι αποχρώσεις σε σκιές για τα μάτια και ένα highlighter που αντανακλά το φως. 

Korres The Absolute Nudes Eyeshadow Palette. Έχει συμβεί σε όλες μας: από τις παλέτες που αγοράζουμε υπάρχουν εκείνες που χρησιμοποιούμε εντατικά και εκείνες που δεν έχουμε αγγίξει ποτέ. Αυτή η παλέτα, όμως, είναι η εξαίρεση! Από τα nudest nudes μέχρι τα πιο σκούρα nude, είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιήσεις κάθε ένα χρώμα ξεχωριστά!

 

 

Read More

And More