Αυτές είναι οι αγαπημένες μας peel- off masks! What? Δεν ξέρεις τι είναι;

Τα τελευταία χρόνια οι μάσκες προσώπου είναι big thing στον κόσμο της ομορφιάς. Μάλιστα, η τάση είναι τόσο μεγάλη ώστε κάθε φορά μας συστήνεται ότι απλώς μια νέα μάσκα, αλλά μια νέα κατηγορία face masks. Οι peel off είναι μια από αυτές και αν είσαι beauty addict τις γνωρίζεις σίγουρα. Αν όχι, να μια σύντομη περιγραφή: οι peel off είναι αυτές οι μάσκες οι οποίες τοποθετούνται σε καθαρό πρόσωπο κι έπειτα από μερικά τις πιάνεις από την άκρη τους (το κάτω περίγραμμα του προσώπου), τις τραβάς κι εκείνες αφαιρούνται σαν να βγάζεις μια… μάσκα! Αλλά και πάλι, αν δεν γνωρίζεις όλα αυτά, μπορείς να το υποψιαστείς από την ονομασία τους: απλώς τις ξεφλουδίζεις!

Οι peel off mask αποκαλύπτουν από κάτω τους μια πεντακάθαρη επιδερμίδα αλλά πρέπει να προσέξεις το εξής: όταν κάνεις μια peel off mask αυτή δεν πρέπει να… φεύγει μαζί με το δέρμα σου! Αν συμβαίνει αυτό θα σημαίνει ότι η μάσκα που έχεις επιλέξει είναι α) κακής ποιότητας β) έχει στην σύνθεσή της κόλλα που τραυματίζει την επιδερμίδα (σκέψου το: όταν πας να την αφαιρέσεις μαζί με αυτή… ξεκολλάει και το δέρμα σου!).

Για να αποφύγεις τέτοιες δυσάρεστες εκπλήξεις και την αγωνία του αν θα βγει ή δεν θα βγει η μάσκα σου, συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε προϊόντα που αποτελούν εγγύηση αφού έχουν περάσει το τεστ της beauty editor με άριστα 10! Scroll down και διάλεξε την αγαπημένη σου!

 Boscia Luminizing Black Mask, €31.95, Sephora. Αυτή η peel off μάσκα ήταν από τις πρώτες που κυκλοφόρησαν και άνοιξαν τον δρόμο για μια ολόκληρη κατηγορία! Είναι η ίδια μάσκα η οποία “ευθύνεται” για το γεγονός ότι το instagram μας είχε γεμίσει με selfie από μαύρα πρόσωπα! Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, αφαιρεί τη λιπαρότητα και το σμήγμα ενώ αυτό που πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε όταν την απλώσεις είναι να μην την τοποθετήσεις πάνω στα φρύδια, κοντά στις ρίζες των μαλλιών και την επιφάνεια των χειλιών. Περιέχει αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C.

 

T-Zone Peel-Off Mask with Avocado & Green Tea. Pore Purifier, €23.50. Γνωρίζεις σίγουρα την Pixi για την λοσιόν λάμψη της η οποία πλέον είναι θρυλική. Και τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσεις και αυτήν εδώ την peel off mask η οποία είναι σαν superfood για την επιδερμίδα σου αφού περιέχει ένα μοναδικό μείγμα super food που περιλαμβάνει αβοκάντο, αγγούρι, αλόη, πράσινο τσάι και εκχύλισμα μπαμπού για σύσφιγξη και βελτίωση.

Frezyderm ac-norm peel-off mask, €18.00. Αυτή η μάσκα που είναι ιδανική για την ακνεϊκή επιδερμίδα δημιουργεί ένα πολύ εντυπωσιακό εφέ: όταν στεγνώσει προσκολλώνται στην επιφάνειά της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα τα οποία, βεβαίως, φεύγουν όταν ξεφλουδίσεις τη μάσκα.

 

 

Origins GinZing™ Peel-Off Mask to Refine and Refresh, €24.95. Αυτή η μάσκα είναι σαν… καφές για την επιδερμίδα σου μιας και στην πραγματικότητα έχει καφέ που την ξυπνάει αλλά και ginseng. Κάτι που πρέπει να προσέξεις: αυτή η μάσκα έχει έντονη μυρωδιά που από την στιγμή που την συνηθίσεις θα την λατρέψεις γιατί αφήνει την επιδερμίδα σου πολύ, πολύ φωτεινή!

Shiseido Waso Purifying Peel Off, €45.95. Ένας τρόπος για να σιγουρευτείς ότι η peel-off mask στην οποία θα επενδύσεις θα σου εξασφαλίσει το μέγιστο αποτέλεσμα είναι να επενδύσεις σε ένα brand που σου εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια! Η Shiseido είναι αυτό το brand και αυτή η μάσκα εκτός από το λαμπερό χρώμα ανανέωσης που χαρίζει στην επιδερμίδα σου όταν την αφαιρέσεις, έχει και ένα υπέροχο χρώμα όταν την φορέσεις. Ιδανική και για να ανεβάσεις μερικά πολύ εντυπωσιακά stories στο instagram!

 

Read More

And More