Αυτή είναι η ωραιότερη αρωματική καμπάνια του 2019 (και είναι μόνο Φεβρουάριος)!

Αντί προλόγου: από τον οίκο Chanel δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο από αυτό που θα δεις παρακάτω. Άρα, είναι πολύ λογικό το credit για την ωραιότερη αρωματική καμπάνια για το 2019 (κι ας είναι μόλις Φεβρουάριος), να πηγαίνει εκεί!

Το 2002 ο οίκος λάνσαρε το Chance. Ένα άρωμα που ήταν κάτι περισσότερο από αυτό! Ήταν ολόκληρη η φιλοσοφία της Gabrielle Chanel κλεισμένη σε ένα μπουκάλι. “Η ευκαιρία είναι τρόπος ζωής” είχε πει η ίδια, η οποία μάλιστα, ήθελε να μάθει σε όλες εμάς όχι απλώς να περιμένουμε την κατάλληλη ευκαιρία, αλλά να την δημιουργούμε κιόλας!

Σήμερα, 17 χρόνια μετά ο οίκος μας συστήνει στην σειρά Chance eau Tendre eau de parfume  που εξακολουθεί να φέρει την υπογραφή του Olivier Polge. Πρόκειται για μια floral αρωματική δημιουργία που απογειώνει την αυτοπεποίθηση και την θηλυκότητά μας, δίνει χαρά και εξωτερικεύει την γοητεία μας!

Για το λανσάρισμα του νέου Chance eau Tendre δημιουργήθηκε και το υπέροχο φιλμ που θα δεις παρακάτω, ένα φιλμ για το οποίο ένωσαν τις δυνάμεις τους τρία μεγάλα ονόματα: ο Jean-Paul Goude, illustrator, φωτογράφος και film director, με τον χορογράφο Ryan Heffington και τον μουσικό Sam Spiegel.

Μην χάσεις την… ευκαιρία να πατήσεις play!

https://www.youtube.com/watch?v=N8s-HqvcA70&feature=youtu.be

 

Read More

And More