Αυτή είναι η συλλογή της Isabel Marant για την L’Oreal!

Τον περασμένο Ιούνιο έφτασε στα αυτιά μας αυτό το huge νέο ότι η Isabel Marant επρόκειτο να κυκλοφορήσει συλλογή μακιγιάζ σε συνεργασία με την L’Oreal Paris. Ο καιρός πέρασε και έλαχιστα λεπτά πριν κυκλοφόρησαν όλα τα info και οι πρώτες φωτό αυτής της συλλογής.

Συνέχισε να διαβάζεις και δες τα προϊόντα που πρέπει να αποκτήσεις asap, ή έστω, όταν κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα (θα έχουμε σύντομα νέα γι’αυτό!).

“Αυτή η συλλογή μακιγιάζ έχει σχεδιαστεί με τον ίδιο τρόπο που εγώ η ίδια σχεδιάζω τις συλλογές μου: να είναι φορέσιμες ανά πάσα ώρα και στιγμή και οπουδήποτε”, είπε η creative director της συλλογής και συνέχισε: “Ήταν όνειρό μου να εμπλακώ με την κοσμετολογία και να δημιουργήσω αυτή την συλλογή που περιέχει τα απαραίτητα του μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ, από φυσικό μέχρι smokey!”.

Όσον αφορά την ίδια τη συλλογή, αποτελείται από πέντε πολυχρηστικά προϊόντα: σκιά, μάσκαρα, κραγιόν, gloss και highlighter.

Από αριστερά προς τα δεξιά η παλέτα για smoky eyes (Smoke eyeshadow duo) είναι το εισητήριό σου για να γίνεις εκείνη η effortless Γαλλίδα για την οποία διαβάζεις παντού. Το δεύτερο προϊόν λέγεται Skin Beautifier και κάνει blur και highlighting. H Isabel Marant είπε σχετικά: “Κάθε γυναίκα θα έχει την αυτοπεποίθηση να λάμψει με αυτό το highlighter το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις παντού, ενώ είναι ιδανικό για κάθε τόνο επιδερμίδας”. Το Smile είναι η δική της εκδοχή του νούμερο ένα σε πωλήσεις κραγιόν της L’Oreal Paris (Color Riche Matte Lipstick), το οποίο θα κυκλοφορήσει σε επτά αποχρώσεις σε αντίθεση με το Amaze Gloss, ένα (και μοναδικό!) lipgloss σε απόχρωση πασπαρτού. Last but not least: η Wanted mascara η οποία έχει σχεδιαστεί για να φοριέται όχι μόνο στις βλεφαρίδες αλλά και τα φρύδια και φίνει αυτό το “πολύ φυσικό και κάπως wet look που αγαπώ!”, πρόσθεσε η Isabel Marant.

Φυσικά, η Isabel Marant δεν έχει στη συλλογή της foundation γιατί καμία Γαλλίδα δεν φοράει foundation! Ή, έστω, αν το κάνει το κάνει τοπικά!

L’Oréal Paris X Isabel Marant: μπορείς να κάνεις pre-order εδώ.

Read More

And More