Αυτή η κρέμα για τα μάτια και τα χείλη περιέχει λευκόχρυσο!

Σε αυτήν εδώ τη στήλη έχουμε αδυναμία στα καλλυντικά (προφανώς!) και στο να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα brands. Όλα αυτά τα brands τα τεστάρουμε διεξοδικά και όσα περνούν το τεστ φτάνουν α) στα ράφια του μπάνιου μας όπου τα χρησιμοποιούμε για πάντα (!) β) σε αυτήν εδώ τη στήλη!

Αυτό εδώ το άρθρο, λοιπόν, γράφεται για να σε μυήσουμε σε ένα brand που γνωρίσαμε πρόσφατα και μια κρέμα ματιών που αγαπήσαμε!

αναPLASIS: το ελληνικό και απόλυτα φυσικό brand που πρέπει να γνωρίσεις!

Ο ελληνικός πλούτος είναι πολύς και αδιαμφισβήτητος! Πριν από τρεις δεκαετίες, λοιπόν, η οικογένεια Χοχλιού δημιούργησε στην Κομοτηνή την πρώτη μονάδα παραγωγής μελιού εδραιώνοντας γρήγορα το όνομά της ως συνώνυμο της ποιότητας.

Το 2013 τα ηνία ανέλαβε η επόμενη γενιά, η οποία είχε ως στόχο να δημιουργήσει καλλυκντικά χωρίς χημικά αρώματα και τεχνιτές ύλες, χρησιμοποιώντας ως βασικό συστατικό το μέλι (ένα γρήγορο search στο google και θα διαπιστώσεις ότι τα καλλυντικά με μέλι παρουσιάζουν μεγάλη άνοδο!). Ήταν η ίδια χρονιά, λοιπόν, που δημιουργήθηκε η εταιρεία καλλυντικής περιποίησης «Μελένια ομορφιά αναPLASIS» με προϊόντα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, μέσα από τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.

Τα πρώτα προϊόντα που δημιουργήθηκαν ήταν έλαια για την αντιμετώπιση των ραγάδων και οι before- after φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social το έκαναν σαφές: αυτά τα έλαια είχαν θεαματικό αποτέλεσμα!

Αντιρυτιδική κρέμα με λευκόχρυσο!

Πριν αρκετό καιρό έφτασε στα χέρια μας αυτό το προϊόν: η αντιρυτιδική κρέμα αναPLASIS για τα μάτια και τα χείλη! Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει Λευκόχρυσο, Τετραπεπτίδια, Έλαιο Chia και Υαλουρονικό Δύο Τύπωνκαι στόχο έχει να αντιμετωπίσει τις ρυτίδες που δημιουργούνται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών αλλά και στα χείλη. Και όλα αυτά χωρίς χημικά ή συντηρητικά αλλά με υλικά υψηλών προδιαγραφών που ακολουθούν τα standards που θέτει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), κάτι που ισχύει για όλες τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή αναPLASIS!

Last chance info: τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα φαρμακεία, ενώ αγορές μπορούν να γίνουν και μέσω του e-Shop www.anaplasisgroup.gr

Κάνε LIKE στην επίσημη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/meleniaomorfia/

Read More

And More