Beauty case: TLIFE! Ανοίγουμε το νεσεσέρ μας και σου δείχνουμε τι έχουμε μέσα!

Το νεσεσέρ είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Είναι σαν να ανοίγεις το σπίτι σου σε κάποιον. Γιατί από το τι θα βρεις μέσα στο νεσεσέρ, πόσα προϊόντα και τι έχεις μαζί σου, αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκονται αυτά τα καλλυντικά, μπορεί να καταλάβει κανείς πολλά! Αν είσαι minimal ή… χαοτική, αν είσαι της τάξης ή όχι (το προφανές), αν επενδύεις στην ποιότητα ή στην ποσότητα και πάει λέγοντας.

Για να γνωριστούμε καλύτερα, λοιπόν, (λες και τα οκτώ χρόνια δεν είναι αρκετά) αποφασίσαμε να σου δείξουμε τα νεσεσέρ μας. Και όχι μόνο για αυτό: έχοντας πρόσβαση σε οοοοοοοοολα τα καλλυντικά της αγοράς, μπορείς να μάθεις από εμάς ή και να ανακαλύψεις το επόμενο προϊόν που θα σε κάνει να απορείς πώς ζούσες πριν από αυτό!

Ξένια Ιωάννου, διευθύντρια TLIFE

“Αυτό είναι το νεσεσέρ τσάντας. Κοινώς ό,τι έχω πάντα μαζί μου. Το άρωμα Beach φυσικά, να μου φρεσκάρει τη διάθεση χειμώνα καλοκαίρι. Την αντηλιακή μου, Chanel, UV Essentiel -επίσης χειμώνα  καλοκαίρι, για να μην με ξεμαλλιάσει ο δερματολόγος μου 🙂 Την Chanel – Les Beiges με χρώμα, αν θέλω μια ελαφριά και φυσική κάλυψη των ατελειών -με αντηλιακή προστασία βεβαίως βεβαίως. Την οποία και συνδυάζω με την Chanel Les Beiges Harmonie Poudres Lumiere Belle Mine για λάμψη. Φυσική, φυσικότατη μιας και δεν είμαι και πολύ φίλη του μακιγιάζ. Μαζί μου πάντα και η μάσκαρα. Σε αυτή τη φάση η Bad gal Bang της benefit για δολοφονικές βλεφαρίδες! Το Lip Balm Blu Mediterraneo, Acqua di Parma με την τέλεια μυρωδιά και αίσθηση. Και το lip palm της Chanel όταν θέλω λίγο διακριτικό χρώμα στα χείλη. Αυτά! Αυτά υπάρχουν πάντα μαζί μου”

Σοφία Σούζα, fashion editor

“Το μακιγιάζ δεν είναι καθημερινή μου συνήθεια, σαν κορίτσι όμως και εγώ έχω 6-7 προϊόντα που με σώζουν από τις κακοτοπιές και στα οποία έχω πίστη και αφοσίωση αφού μάλλον είναι στο νεσεσέρ μου τα τελευταία ( μην φωνάζεις Μπερέκου) 2 χρόνια. Λοιπόν όταν πρέπει να ετοιμαστώ για έξω, ή είμαι έξω και πρέπει να βαφτώ, τα βασικά μου εργαλεία ομορφιάς είναι τα παρακάτω

Φρύδια: ένα βουρτσάκι με χρώμα που πραγματικά μεταμορφώνει το σχήμα και την υφή τους το έχω λατρέψει είναι δώρο μην με ρωτήσεις πως το λένε, επίσης έχει τέλειο μέγεθος για την τσάντα!

Μάγουλα: ένα μαγικό προιόν από την La Mer δεν έχω λόγια για την απόχρωση και την ενυδατική του υφή, Νατάσσα σε αγαπώ!

Χείλη: ορκίζομαι στο Liposan δεν ζω χωρίς αυτό και βέβαια το nude κραγιόν της Mac, μία κίνηση για τέλεια χείλη!

Mάτια: σπάνια αλλά όταν οφείλω να κάνω eye make up τότε χρησιμοποιώ bronze σκιές από την παλέτα της Τommy G και μάσκαρα που δεν έχω ακόμη αγαπημένη (όποια μου δώσει η Νατάσα κάθε φορά!)

Μαλλιά: ένα λαδάκι Kerastase για τις άκρες, ενυδατώνει και ξαναδίνει στα μαλλιά μου λάμψη, γρήγορα ναι πρόχειρα όχι.

Σπάνια αγοράζω προϊόντα καινούργια συνήθως τα παίρνω από την beauty guru μου Νατάσα Μπερέκου αλλά αν δεν έχει ξανά την επόμενη φορά σίγουρα θα αγοράσω το La Mer το αγάπησα και το θέλω για πάντα στην ζωή μου και στο νεσεσέρ μου” 

Ιωάννα Κούρου, fashion & fitness editor

“Είμαι από τα κορίτσια που βάφονται καθημερινά στο γραφείο! Λίγο βέβαια, αλλά καθημερινά. Τα περισσότερα προϊόντα ομορφιάς που έχω στο νεσεσέρ μου είναι βασικά και δεν αλλάζουν ανά σεζόν, ώρα ή περίσταση. Αυτά είναι λοιπόν:

-Η κρέμα χεριών (όλες χρειαζόμαστε μια κρέμα χεριών) που ενυδατώνει τα “σκασμένα” χέρια και τους δίνει μια πιο λαμπερή όψη.

-Scrunchie για να πιάνω τα μαλλιά μου όταν νιώθω ασφυχτικά από τον όγκο και το μάκρος τους (πολλές φορές βέβαια, το φοράω για το στιλ… ξέρεις – ξέρεις!)

-Ροδόνερο (από το σούπερ μάρκετ) που προσωπικά το χρησιμοποιώ σαν face mist. Αυτό το tip το έκλεψα από τη Salma Hayek και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ. Δύο – τρία “φσιτ” στο πρόσωπό μου και αμέσως νιώθω ενυδατωμένη και κάπως πιο “φρέσκια” λόγω της λουλουδάτης μυρωδιάς.

-Ένα άρωμα σε roll – on που βάζω πίσω από τα αυτιά μου και στους καρπούς μου. Δεν μπορώ να κουβαλάω στην τσάντα μου (και) το μπουκάλι από το αγαπημένο μου άρωμα, οπότε αρκούμαι σε αυτό!

-Liposan!!! Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό. Όπως έχω πει ξανά φοράω liposan όλη μέρα, κάθε μέρα, ακόμα και πριν πέσω για ύπνο.

-Η μάσκαρα και το μολύβι φρυδιών υπάρχουν στο νεσεσέρ μου γιατί πολλές φορές μετά το γραφείο πάω βόλτα ή σε κάποια παρουσίαση. Το brand που ταιριάζει στις απαιτήσεις μου είναι η Maybelline και φυσικά μου αρέσει πολύ το packaging (millennial pink).

-Η βάση είναι απαραίτητη για ένα όμορφο μακιγιάζ! Με τη διάφανη υφή του αυτό το τζελ χαρίζει ένα λείο ματ τελείωμα, ενώ το pearl effect κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο λαμπερό και φρέσκο. Άσε που η βάση Dermacol επεκτείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ. Γιατί όμως το έχω πάντα μαζί μου; Γιατί υπάρχει περίπτωση μέσα στη μέρα να το βάλω πάνω από το ρουζ σαν highlighter.

-Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το make – up σαν concealer (lol). Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά με βολεύει…

-Φυσικά από το νεσεσέρ δεν λείπουν ποτέ τα πινέλα μου! Εξάλλου δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που βάφονται με τα χέρια! Με το μεγάλο πινέλο απλώνω το ρουζ σε μάγουλα, μύτη, πιγούνι, ενώ με το πιο μικρό βάζω σκιά στα μάτια μου. Ναι, δεν βλέπεις κάπου τη σκιά γιατί βάζω ρουζ και στα μάτια μου. Η ζωή είναι τόσο εύκολη!

Μέχρι στιγμής σου είπα για τα προϊόντα που έχουν σταθερή θέση στο δικό μου νεσεσέρ. Αυτά που αλλάζουν όμως είναι:

-Το ρουζ! Πάντα έχω ένα ρουζ μαζί μου (όπως σου είπα το χρησιμοποιώ και σαν σκιά), αλλά αλλάζει το χρώμα του όταν αλλάζει και η σεζόν. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο που είμαι λίγο πιο μαυρισμένη, χρησιμοποιώ bronze αποχρώσεις, ενώ το χειμώνα και την άνοιξη επιλέγω ροζ και κοραλλί χρώματα. Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι οσονούπω θα το αντικαταστήσω!

-Το κραγιόν μου αλλάζει σύμφωνα με τη διάθεσή μου. Μπορεί σε κάποιες φάσεις να έχω μαζί μου ένα κόκκινο κραγιόν, άλλες μέρες ένα μπορντό ή κάποιες άλλες ένα ροζ – nude”.

Νίκη Κλεισούρα, deco editor

:Δεν ξέρω αν είναι πολλά, ούτε αν είναι λίγα, αλλά είναι πάντα εκεί για μένα… Τι εννοώ; Πως οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί, ανοίγω τσάντα, βγάζω τσαντάκι και κάνω το ανάλογο “ρετουσάρισμα”. Τι θα βρεις, λοιπόν, μέσα σε αυτό το τσαντάκι; Πρώτο-πρώτο φιγουράρει το αγαπημένο μου τελευταία υγρό makeup Hello Flawless Oxygen Wow! της Benefit με (το απαραίτητο) SPF 25. Δεύτερο στην σειρά έρχεται το highlighter Mineralize Skinfinish της Mac σε μπεζ-ροζ απόχρωση, που χρησιμοποιώ για ρουζ, λάμψη, ακόμη και ως σκιά ματιών. Φυσικά, δεν ξεχνώ την περιποίηση που χρειάζονται τα φρύδια μου και γι’ αυτό κουβαλάω πάντα μαζί μου την Palette Sourcils της Chanel που περιλαμβάνει δύο βασικές αποχρώσεις σκιών και ένα φανταστικό mini τσιμπιδάκι φρυδιών! Κάπου εκεί θα βρεις και το eyeliner Precision Eye Marker της H&M σε Jet Black απόχρωση για τις δύσκολες στιγμές και εννοείται πως δεν αποχωρίζομαι την Black Volcanic Mineral Mascara Korres για τις πιο -φυσικά- μακριές και “γεμάτες” βλεφαρίδες. Δύο πινέλα νομίζω πως είναι αρκετά, τόσο για την βάση με το Fond de Teint πινέλο της Lancome, όσο και για την πούδρα με το Angled Buffer Brush της H&M. Τέλος, φτάνουμε στα χείλη που πάντα ενυδατώνω με κάποιο stick, το οποίο αυτή την στιγμή είναι της Apivita με μέλι, για να υποδεχθούν το (παλιό αλλά λατρεμένο) κραγιόν της Dior σε βαθιά ροζ- μοβ απόχρωση (874 για όποια θέλει να το ψάξει). Για πιο casual περιστάσεις έχω μαζί μου το Berry-Licious της Sephora με κρεμώδες φινίρισμα και το Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss της Clinique, που παρά το ζουμερό χρώμα του, στα χείλη μου “γράφει” μόνο το gloss!”.

Άννα Κοντογιάννη, δημοσιογράφος

“Δεν βγαίνω χωρίς το νεσεσέρ μου από το σπίτι γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να βγω μετά την δουλειά! Έτσι πάντα έχω μαζί μου μερικά βασικά καλλυντικά για να λάμψω! Τα σίγουρα που κουβαλάω μαζί μου πάντα στο νεσεσέρ μου είναι το make up μου (L’Oreal Infallible) μία απλή πούδρα Seventeen, φυσικά highlighter καθώς δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς αυτό ( Fenty Beauty Fire Crystal/Lightning Dust). Πάντα μαζί μου όμως έχω και μια απλή σκιά και eye liner (erre due) για να τονίζω τα γαλαζοπράσινα μάτια μου. To look ολοκληρώνω με μασκαρα Mac και matte κραγιόν επίσης της Mac!”.

Νατάσα Μπερέκου, beauty editor

Για το τέλος και για πολύ αυτονόητους λόγους άφησα το δικό μου νεσεσέρ. Το νεσεσέρ της beauty editor το οποίο δεν είναι σίγουρα ποτέ ένα και από το οποίο μπαινοβγαίνουν διάφορα και διαφορετικά κάθε φορά καλλυντικά. Λοιπόν, ας γίνουν οι συστάσεις: από το γραφείο και από τα χέρια μου περνάνε κατά μέσο όρο 50 νέα προϊόντα το μήνα. Αλλά είμαι αυτή η beauty editor που είναι τόσο addict που αγοράζει τα καλλυντικά της. Ή, έστω, πολλά από αυτά. Είμαι Glossier junkie οπότε στο νεσεσέρ μου θα βρεις κάμποσα Glossier καλλυντικά με top, top, top το Cloud Paint απόχρωση Haze. Είναι αυτό το σωληνάριο που μοιάζει με μπογιά και που μέσα του έχει το τελειότερο ever ρουζ που σου κάνει το ίδιο αναψοκοκκίνιμα με μια εννιάχρονη που τρέχει όλη μέρα στο προαύλιο του σχολείο της. Δεν φοράω makeup, προτιμώ τις αντηλιακές με χρώμα ή τις BB, CC και πάει λέγοντας. Πρόσφατα αγόρασα από το Λονδίνο ένα προϊόν που έβλεπα παντού στο instagram και είναι το CC+ Illumination από τα it cosmetics. Όταν το αγόρασα κατάλαβα και γιατί το έβλεπα παντού στο instagram! Επίσης, είμαι fan των Fenty Beauty και αγαπώ το Gloss Bomb, διάφανο και πολύ πλούσιο, το οποίο χρησιμοποιώ οπωσδήποτε σε καθημερινή βάση. Τελευταία έχω αποκτήσει εμμονή με τις glossy υφές και τις γυαλάδες, οπότε αν θέλω extra λάμψη χρησιμοποιώ τα Synchro Skin illuminators της Shiseido τα οποία κάνω μίξη είτε με την κρέμα μου είτε με το προϊόν που θα φορέσω ως βάση και μου αρέσει επίσης πολύ το Shine Anytime Glow της Isabel Marant σε συνεργασία με την L’Oreal Paris. Γενικά, μου αρέσει η παριζιάνικη effortless προσέγγιση της ομορφιάς. Δεν αγαπώ τις πούδρες, προτιμώ τα compact προϊόντα αλλά η Healthy Glow Luminous Multi-Colour Powder από την σειρά Les Beiges της Chanel είναι best thing ever! Επίσης, αγαπώ την Bonnie- Lou Manizer της The Balm είτε για ένα total bronzing αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο (θα την βρεις στην Make Me Up). Έχω τεράστιο θέμα με τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους αλλά το Exuviance Multi- Function Concealer κάνει σαν να λειτουργούν όλα τέλεια κάτω από τα μάτια μου. Θα το βρεις στο Beauty-hall. Μένοντας στα μάτια: δεν μου αρέσει να πολυβάφω τα βλέφαρά μου αλλά η Dior Backstage Eyeshadow Palette no002 Cool Neutrals έχει γίνει η αγαπημένη μου χάρη στις αποχρώσεις της. Αυτή, οπωσδήποτε ανοδικά χτενισμένα φρύδια με την μάσκαρα της The Balm και κάποιο από τα κραγιόν της MAC και είμαι έτοιμη για βράδυ. Σημείωσε πως το Ruby Woo είναι το τέλειο κόκκινο (αλλά κατά πάσα πιθανότητα το γνωρίζεις ήδη!). Last but not least: υπεραγαπημένο προϊόν χειλιών το Dior Addict Lip Glow απόχρωση Ultra Pink που κάνει τα χείλη να δείχνουν περισσότερο φρεσκοφιλημένα παρά βαμμένα! Φιου!

Φωτογράφος: Βασίλης Σιαμπαλής

 

Read More

And More