Εδώ θα βρεις τα αγαπημένα σου καλλυντικά με έκπτωση έως 70%!

Σήμερα έχουμε αυτή την διάθεση να αγαπήσουμε πρώτα τους εαυτούς μας, να κάνουμε self pampering και μετά να φροντίσουμε όλους τους υπόλοιπους! Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, φροντίσαμε να κλείσουμε ένα ραντεβού για spa και να κάνουμε και μερικές online αγορές οι οποίες δεν θα μας κοστίσουν μια περιουσία!

Το huge νέο είναι ότι η Make Me Up έχει εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 70%! Θα τα βρεις όλα συγκεντρωμένα εδώ, αλλά αν θέλεις να κάνεις μερικές στοχευμένες αγορές, ιδού τα προϊόντα που βάλαμε στο δικό μας beauty basket!

Μια τέλεια απόχρωση σκούρου nude που ταιριάζει σε όλες μας! Περιέχει βιταμίνη Ε που ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη και το best part; Από €17.19 θα το βρεις με έκπτωση 70% και θα σου κοστίσει €5.16. Μπορείς να το παραγγείλεις εδώ!

Αυτά τα μαντηλάκια ανήκουν στην can’t live without κατηγορία! Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με δύο τρόπους: για να φρεσκάρεις το πρόσωπό σου σε όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και μετά από μια εξαντλητική μέρα, αφού γυρίσεις και κάνεις ντεμακιγιάζ τα τοποθετείς στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά το τοποθετείς στο πρόσωπό σου πιέζοντας απαλά με τις παλάμες σου! Τοοοοοσο ανακουφιστικό! Θα το λατρέψεις. Και κοστίζει μόλις €1.05! Απόκτησε το εδώ!

Υπεραγαπημένο multi-tasking προϊόν που αφήνει στα μάγουλα το τέλειο αναψοκοκκίνισμα και στα χείλη το τέλειο φρεσκοφιλημένο εφέ! Λέγεται Cupid’s Kiss και κοστίζει από €8.90, €4.45. Get it here!

 

Last but not least: αυτό το προϊόν είναι best seller και σε βγάζει από τον κόπο του να απλώνεις το eyeliner με το χέρι. Γιατί σε αυτή την περίπτωση, απλώς το κολλάς! Θα το βρεις εδώ με έκπτωση 30% και κοστίζει €13.93 (το φακελάκι περιέχει έξι ζευγάρια).

 

Read More

And More