Έξι ολοκαίνουργια αρώματα φέρνουν την άνοιξη νωρίτερα!

Η άνοιξη έχει μια πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά. Είναι η πιο χαρακτηριστική μυρωδιά που επισκιάζει κάθε άλλη εποχή (yeap! Ακόμη και από το βρεγμένο χώμα) με εκείνη τη μαγική ικανότητα να σου φτιάχνει τη διάθεση και να λειτουργεί ως mood booster!

Αν ανυπομονείς για τον ερχομό της άνοιξης και γι’αυτή τη μυρωδιά στα ρουθούνια σου, έχουμε πολύ ευχάριστα νέα: μπορεί η άνοιξη να αργεί (αλλά να… πλησιάζει!), ωστόσο οι οίκοι αρωματοποιίας προνόησαν με μερικά ανοιξιάτικα λανσαρίσματα και αρώματα που μας φτιάχνουν την διάθεση όπως η αγαπημένη μας εποχή! Είναι όλα ολοκαίνουργια!

Miu Miu Fleur D’Argent: είναι το τρίτο κατά σειρά άρωμα του οίκου και της Miuccia Prada (προηγήθηκαν τα Miu Miu Eau de Parfum και Miu Miu Fleur D’Argent) στο οποίο προστίθεται και ένα ολοκαίνουργιο συστατικό, η τουμπερόριζα η οποία δίνει στο άρωμα μια μεγαλύτερη ένταση. Σαν να φοράς ένα σακάκι πάνω από ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, το άρωμα εισβάλλει στο χώρο με τον πιο κομψό τρόπο και στη συνέχεια εξαπλώνεται αισθησιακά!

 

Tom Ford Private Blend Lost Cherry: ένα ακόμη άρωμα προστίθεται στην exclusive σειρά Private Blend του ταλαντούχου Tom Ford. Αν σου αρέσουν τα έντονα, ανατολίτικα και γλυκά αρώματα θα το αγαπήσεις! Βεβαίως, το συγκεκριμένο άρωμα είναι γλυκό αλλά και αποπλανητικό ταυτόχρονα, χάρη στο σιρόπι κερασιού και το τριαντάφυλλο Τουρκίας που περιέχει στις νότες του.

 

Cacharel Yes I Am Pink first: ο οίκος Cacharel που με τα αρώματά του σηματοδότησε όλη μας την εφηβεία, λάνσαρε πέρυσι ένα ολοκαίνουργιο άρωμα, μετά από χρόνια. Το άρωμα αυτό κλείστηκε σε ένα υπέροχο μπουκάλι σε σχήμα κραγιόν το οποίο φέτος εμπλουτίζεται με μια ολοκαίνουργια, πιο γλυκιά εκδοχή! Το Yes I Am Pink first διατηρεί την πικάντικη μυρωδιά του αρχικού αρώματος αλλά γίνεται πιο λουλουδάτο χάρη στα  άνθη λευκού γιασεμιού Sambac και τη συμφωνία άνθους πιπερόριζας.

YSL Black Opium Eau de parfum Intense: η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο άρωμα δεν μας φέρνει πιο κοντά στην άνοιξη αλλά πιο κοντά στην πιο sexy πλευρά του εαυτού μας, αλλά είναι ολοκαίνουργιο και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό εδώ το αφιέρωμα! Το άρωμα είναι εμπνευσμένο από το γαλάζιο αψέντι το οποίο σε κάποιες χώρες ήταν απαγορευμένο λόγω των παραισθησιογόνων ιδιοτήτων του, ενώ η μυρωδιά του είναι το ίδιο μεθυστική.

Bulgari Goldea The Roman Night Absolute: σε αυτό το άρωμα έχω προσωπική αδυναμία γιατί θα μου θυμίζει πάντα ένα από τα ωραιότερα επαγγελματικά μου ταξίδια! Προορισμός για μια ακόμη φορά η Ρώμη, πρωταγωνίστρια ξανά η θεά Bella Hadid (το Goldea είναι η χρυσή θεά/ Gold+dea) ενώ η Absolute εκδοχή του είναι πιο έντονη και τολμηρή. Πρόκειται για ένα άρωμα που θα αγαπηθεί από κάθε γυναίκα εκεί έξω με έντονη, ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητα!

Tiffany & Co. Eau de Parfum Intense: το νέο άρωμα του οίκου Tiffany είναι πιο έντονο από την πρώτη δημιουργία του αφού αντανακλά σε αφθονία το άνθος της ίριδας μαζί με νότες από κεχριμπάρι και βανίλια. Το νέο αρωματικό λανσάρισμα είναι εμπνευσμένο από την αισιοδοξία, τη δύναμη και την χαρά και φυσικά, όλα αυτά κλεισμένα σε ένα πολυτελές μπουκάλι!

 

Read More

And More