Ετοιμάζεσαι να φύγεις για τριήμερο; Αυτά είναι τα beauty προϊόντα που θα χρειαστείς

Είναι το πρώτο τριήμερο της χρονιάς και της σεζόν ταυτόχρονα. Ναι, πετάς από τη χαρά σου και για έναν επιπλέον λόγο. Μία εβδομάδα μετά έχει ακόμη ένα τριήμερο και αυτό συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια. Όποιο από τα δύο κι αν έχεις προγραμματίσει να φύγεις εγώ είμαι εδώ για να σου υπενθυμίσω όλα τα beauty προϊόντα που θα χρειαστείς. 

Όχι, δεν θα πάρεις ότι χρησιμοποιείς καθημερινά μαζί σου. Τα απολύτως απαραίτητα και τα πιο πρακτικά. Θα πας άλλωστε στην εξοχή να ξεκουραστείς και να κάνεις ένα διάλλειμα από όλες σου τις συνήθειες. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις και φρόντισε να περάσεις υπέροχα. 

Αντηλιακό Προσώπου με χρώμα: Φοράς αντηλιακή προσώπου όλο το χρόνο χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση που σημαίνει ότι δεν πας πουθενά χωρίς αντηλιακό, ειδικά όταν πρόκειται να περάσεις τρεις ολόκληρες μέρες στην ύπαιθρο. Επιλέγεις μια ανάλαφρη φόρμουλα ιδανικά με χρώμα.

Huda Beauty Legit Obsessions – Cool Kit

Mini kit μακιγιάζ: Μια παλέτα με τα basic προϊόντα μακιγιάζ είναι απαραίτητη για τις weekend εξορμήσεις σου αλλά και για να την έχεις κάθε μέρα στην τσάντα σου. 

r.e.m. Eclipse Cheek & Lip Stick

Multi Use Stick: Η  τάση στο μακιγιάζ είναι το flawless skin που θέλει την επιδερμίδα μας λαμπερή και υγιής χωρίς πολλές υπερβολές στο make up. Ειδικά όταν μιλάμε για εξοχή. Ένα blush σε μορφή στικ που μπορείς να απλώσεις και στα χείλη αντί για κραγιόν, είναι απλά τέλειο. 

Kerastase Refreshing Dry Shampoo

Dry Shampoo: Από τότε που μπήκαν στην ζωή μας τα ξηρά σαμπουάν που κάνουν διεθνή καριέρα ως dry shampoo, έχουν γίνει η προέκταση των μαλλιών μας. Και δεν είναι ότι απορροφούν μόνο τη λιπαρότητα από τη ρίζα αλλά επιπλέον δίνουν όγκο στα μαλλιά και βοηθούν και στο styling.

Λαστιχάκια μαλλιών: Να σηκώσει το χέρι της όποια έχει πάει τριήμερο, έχει ξεχάσει να πάρει μαζί της λαστιχάκι μαλλιών και τα νεύρα της δεν είχαν σπάσει (είναι το ίδιο εκνευριστικό με την κάλτσα που γλιστράει στο παπούτσι μας!). Άρα: πριν κλείσεις το νεσεσέρ σου βεβαιώσου ότι έχεις πάρει μαζί σου λαστιχάκια μαλλιών. Και τα Hershesons (€3.60) είναι τόσο ελαστικά για να κάνεις την πιο σφιχτή κοτσίδα του κόσμου χωρίς να παιδεύεσαι.

Dove Fresh

Αποσμητικό: Φυσικά και θα χρειαστείς αποσμητικό! Η αίσθηση της καθαριότητας πρέπει να σε συνοδεύει παντού. 

Nivea Rose Care Micellar Wipes 

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ: Στα τριήμερα διασκεδάζεις, περνάς ωραία, πίνεις λίγο παραπάνω αλκοόλ, ξενυχτάς και πιθανότατα να μην έχεις το μυαλό σου το να καθαρίσεις τέλεια το πρόσωπό σου. Κι εδώ τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ προσώπου είναι η σωτήρια λύση μας. 

Read More

And More