Έχω γυρίσει μόλις από διακοπές και έχω ήδη μαύρους κύκλους και σακούλες! Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες!

Καταρχάς, αν έχεις γυρίσει μία- δύο εβδομάδες από τις διακοπές και έχεις ήδη κάτω  από τα μάτια σου δύο τεράστιους μαύρους κύκλους εμείς εδώ στο TLIFE θέλουμε να ξέρουμε πως δεν είσαι μόνη σου. Δεύτερον και πολύ βασικό: τα κουρασμένα μάτια και οι ρυτίδες στα μάτια είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Και άρα, χρειάζεσαι δύο εντελώς διαφορετικές κρέμες για να τα αντιμετωπίσεις (η λογική σε αυτή την περίπτωση είναι να φοράς διαφορετική εναλλάξ, πρώι και βράδυ), οι οποίες κρέμες στηρίζονται και σε διαφορετικά συστατικά. Αν έχεις να αντιμετωπίσεις κούραση και πρηξίματα μερικά από τα συστατικά που πρέπει να αναζητήσεις είναι καφεϊνη και υαλουρονικό οξύ που ξεγελά και ξεκουράζει την περιοχή ακόμη κι αν δεν έκλεισες μάτι όλο το βράδυ.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσεις τις αγαπημένες μας κρέμες ματιών που θα σου θυμίσουν ότι μόλις γύρισες από διακοπές!

Origins GinZing™ Energy-Boosting Moisturizer, €23.95

Το βασικότερο συστατικό αυτής της κρέμας είναι η καφεϊνη που είναι απαραίτητη στην αντιμετώπιση των σημαδιών κούρασης. Αλλά όταν την χρησιμοποιήσεις θα διαπιστώσεις ότι έχει μια ιριδίζουσα όψη η οποία αντανακλά το φως και από την πρώτη στιγμή που θα την χρησιμοποιήσεις τα μάτια σου θα δείχνουν πιο φωτεινά.

Dermalogica Stress Positive Eye Lift, www.beauty-hall.gr, €65.00

Ενεργή, μάσκα ψύξης που ενεργοποιεί το δέρμα για να μειώσει τα ορατά σημάδια του άγχους. Eίναι απόλυτα εξειδικευμένη για να αντιμετωπίζει μαύρους κύκλους και πρηξίματα ενώ το ειδικό μεταλλικό άκρο του βοηθά να μειωθούν τα πρηξίματα λόγω ψύχους.

Estee Lauder Cryotherapy Eye De-puffing Wand, €46.00

Δεν είναι κρέμα ματιών αλλά ένα must have gadget που θα βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια καθώς είναι εμπνευσμένο από την κρυοθεραπεία. Η διαδικασία δε, είναι πολύ απλή: βάζεις την κρέμα σου και κάνεις μασάζ με την ράβδο αυτή! Χρησιμοποίησέ την καθημερινά ή σαν στιγμαία λύση τόνωσης της μικροκυκλοφορίας, για να μειωθούν τα πρηξίματα και να αποκαλυφθεί πιο ανανεωμένη, πιο φωτεινή και με λιγότερα πρηξίματα εμφάνιση γύρω από την περιοχή των ματιών σας.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado, €27.77

Αυτή η κρέμα είναι παγκόσμιο best seller και όχι τυχαία! Το βασικό συστατικό της είναι το έλαιο αβοκάντο που ενυδατώνει σε βάθος την περιοχή κάτω από τα μάτια και άρα τα κάνει να δείχνουν α) περισσότερο ενυδατωμένα- φωτεινά β) λιγότερο κουρασμένα.

Klapp Caviar Eye Care Roll On, beauty-hall.gr, €46.00

Ξέρεις ότι μια κρέμα ματιών είναι ιδανική για τα κουρασμένα μάτια αν στην άκρη της θα βρεις αυτή την ειδική μπίλια. Η συγκεκριμένη, ή καλύτερα, το συγκεκριμένο σέρουμ μπορείς να το απλώσεις και στο κινητό βλέφαρο για μασάζ και σε εκείνη την περιοχή.

 

Murad Retinol Youth Renewal Eye Serum, €95.00

Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιείς ήδη μια κρέμα με ρετινόλη για το πρόσωπό σου και να έχεις δει τα θεαματική της αποτελέσματα. Τώρα είναι η στιγμή να βάλεις αυτό το συστατικό και στην περιοχή κάτω από τα μάτια! Το συγκεκριμένο αποτελεί συνδυασμό από τρία διαφορετικά ρετινοειδή που σημαίνει ακόμη πιο ενισχυμένη δράση ενώ φωτίζει τους μαύρους κύκλους και κάνει το βλέμμα πιο φωτεινό και ξεκούραστο.

  La Roche-Posay Pigmentclar Eyes, €24.00

Στο φαρμακείο μπορείς να βρεις πάντα ένα τέλειο προϊόν για τις ανάγκες σου, όπως αυτή εδώ η κρέμα ματιών που αντιμετωπίζει και τους καφέ κύκλους που οφείλονται στην υπερβολική παραγωγή και συσσώρευση μελανίνης αλλά και τους μπλε που οφείλονται στην κακή μικροκυκλοφορία.

 

Read More

And More