Φεύγεις για Πάσχα; Τα beauty προϊόντα που πρέπει να έχεις μαζί σου

Ετοιμάζεις τη βαλίτσα και το νεσεσέρ σου για τις διακοπές του Πάσχα και πετάς από τη χαρά σου. Κι επειδή είσαι ενθουσιασμένη και δεν βλέπεις την ώρα να πάρεις το αυτοκίνητο, το πλοίο ή το αεροπλάνο υπάρχει περίπτωση να ξεχάσεις τα απαραίτητα beauty προϊόντα που επιβάλλεται να έχεις μαζί σου. Κι αν δεν έχεις προλάβει να κάνεις λίστα, μη σκας. Εγώ είμαι εδώ για να σου τα υπενθυμίσω. 

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις ήδη αλλά το επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει λόγος ότι πρέπει να είσαι πρακτική όσον αφορά τόσο στην περιποίηση όσο και το μακιγιάζ. Που σημαίνει ότι θα πάρεις τα απολύτως απαραίτητα καθώς επίσης και φόρμουλες πολλαπλής χρήσης. 

Κράτησε σημειώσεις λοιπόν: 

 

Περιποίησης της επιδερμίδας

  • Μια ενυδατική κρέμα με χρώμα είναι  ότι πιο έξυπνο μιας και δεν χρειάζεται να πιάσεις χώρο στο νεσεσέρ σου με το φον ντε τεν ή την πούδρα. Χαρίζει την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα και ταυτόχρονα καλύπτει τυχόν ατέλειες χαρίζοντας το τέλειο φινίρισμα. 
  • Αντηλιακή με χρώμα. Αν πάλι θέλεις να χρησιμοποιείς αποκλειστικά και μόνο την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα τότε αυτή είναι η δεύτερη λύση. Σε αυτή την περίπτωση προστατεύεσαι από την ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα έχει την κάλυψη που θέλεις. 
  • 24 ωρη ενυδατική κρέμα. Που σημαίνει ότι μπορείς να απλώσει το ίδιο προϊόν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. 
  • Travel size συσκευασίες: Κι αν πάλι δεν θέλεις να αποχωρίζεσαι ποτέ όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείς στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης τότε θα πρέπει να προμηθευτείς με τις μικρές συσκευασίες όπου μπορείς να αδειάσεις την ποσότητα που θα χρειαστείς ανάλογα με τις ημέρες που θα λείψεις. 
  • Όσον αφορά στον καθαρισμό, η ειδική πετσέτα που χρειάζεται μόνο νερό και απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ και λιπαρότητας είναι ότι καλύτερο και έξυπνο. 

Μακιγιάζ 

  • Ξεκινάς με το multi use προϊόν σε ροζ ή ροδακινί απόχρωση που χρησιμοποιείς σε χείλη μάτια και ζυγωματικά. 
  • Μάσκαρα σε mini συσκευασία που χωρά παντού. Τόσο για τις βλεφαρίδες όσο και για τα φρύδια.
  • Κονσίλερ. Δεν πας ποτέ πουθενά χωρίς το απολύτως απαραίτητο προϊόν. Είναι κανόνας.  
  • Μολύβι χειλιών και lip balm. Αν έχεις σκοπό να βγεις το βράδυ είναι τα δύο προϊόντα που θα σου χαρίσουν το απόλυτο lip look. Αρκεί να κάνεις περίγραμμα και στη συνέχεια να χαρίσεις μια φυσική λάμψη, απαλότητα και ενυδάτωση μαζί. 

Photos: iStock

Read More

And More