Finally! Η Rihanna λανσάρει 8 bronzer για κάθε τόνο επιδερμίδας!

Αν ένα brand δικαιούται να μιλάει για individuality αυτό είναι το Fenty Beauty. Και αυτό γιατί όταν λανσαρίστηκε φρόντισε να έχει μια ευρεία γκάμα για κάθε τόνο επιδερμίδας και είναι το ίδιο brand που έκανε τα κορίτσια από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου πανευτυχή.

Σήμερα, το σκηνικό επαναλαμβάνεται και τα Fenty λανσάρουν όχι μια αλλά οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις bronzer, κάτι που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε στην γκάμα τους, γι’ αυτόν προφανώς το λόγο!

Παραπάνω, στο post που ανέβηκε στο instagram του brand γράφτηκαν τα εξής: “Το bronzer δεν είναι μια απόχρωση που ταιριάζει σε όλες! Η Rihanna χρειάστηκε δύο ολόκληρα χρόνια για να δημιουργήσει το τέλειο bronzer που θα βγάλει προς τα έξω την φυσική ζεστασιά και τη λάμψη σε όλους τους τόνους!”.

Τα bronzers που φέρουν τον τίτλο Suns talk θα κυκλοφορήσουν στις 5 Απριλίου. Εν τω μεταξύ, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είναι η δεύτερη φορά που ακούμε πως εταιρία λανσάρει νέα bronzer (είχε προηγηθεί η Benefit με τα Hoola) οπότε φαίνεται πως οι εταιρίες ακούν απόλυτα τις ανάγκες της αγοράς.


Read More

And More