Γιορτή της Μητέρας: Τα 10 ωραιότερα beauty δώρα

Την Κυριακή είναι η Γιορτή της Μητέρας, του πιο αγαπημένου και σημαντικού προσώπου στη ζωή σου. Ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα γλυκό φιλί της αρκούν αλλά εσύ θα της χαρίσεις το πιο πλατύ χαμόγελο με το δώρο που θα επιλέξεις. Κάθε μέρα του χρόνου είναι ημέρα αγάπης αλλά  η συγκεκριμένη είναι ξεχωριστή και κατάλληλη για να της προσφέρει το αγαπημένο της άρωμα ή τη σειρά περιποίησης που σκέφτεται να αποκτήσει εδώ και καιρό. 

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfu Spray: Classy και iconic είναι η εσάνς που κλείνει μέσα της την κομψότητα και το όραμα της Mademoiselle Coco. Το ζωηρό πορτοκάλι επιβάλλεται ενώ στην καρδιά μια διάφανη συμφωνία από γιασεμί και τριαντάφυλλο Μαΐου χαρίζουν την απαραίτητη ρομαντική νότα. Το άρωμα τελικά ξεδιπλώνεται με εκλεπτυσμένες πινελιές πατσουλί και βέτιβερ.

La Mer Blue Heart Moisturizing Cream:  Η εμβληματική κρέμα σε συλλεκτική συσκευασία. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και 
καθημερινή προστασία ενώ ενεργοποιεί την φυσική αναδόμηση της επιδερμίδας. Με την πρώτη εφαρμογή καταπραϋνει τυχόν ευαισθησίες και απομακρύνει την ξηρότητα. Η επιδερμίδα γίνεται  πιο σφριγηλή, γραμμές και ρυτίδες δείχνουν ορατά μειωμένες και μία πιο ανορθωμένη, αναζωογονημένη όψη αναδύεται.

Dior Capture Totale Super Potent Serum Foundation:  Εμπνευσμένο από την επιστήμη των βλαστοκυττάρων και την εξειδίκευση του Dior στη διόρθωση 4 πυλώνων του δέρματος για νεανική όψη: Της σφριγηλότητας, των ρυτίδων, των σκούρων κηλίδων και της φωτεινότητας. Πρόκειται για ένα φον ντε τεν σε μορφή ορού λειαίνει το δέρμα χαρίζοντας ενυδάτωση, λάμψη και ελαστικότητα. Εμπλουτισμένο με το λουλούδι longoza, από τους κήπους Dior, γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες. 

YSL Lash Clash Mascara: Κι αν το μοναδικό προϊόν που χρησιμοποιεί η μητέρα σου για να τονίσει το βλέμμα είναι η μάσκαρα, θα ξετρελαθεί με τη συγκεκριμένη που συνδυάζει τον πληθωρικό όγκο με ένταση του μαύρου χρώματος.

Max Factor Masterpiece Nude Eyeshadow Palette: Οι γήινες αποχρώσεις είναι ότι πιο γοητευτικό και ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και χρώμα ματιών. Η παλέτα της Max Factor περιέχει τις πιο 8 πιο κομψές.   

Erre Due Kiss me Forever Lipstick, 42: Το κόκκινο κραγιόν που υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ της είναι η μικρή λεπτομέρεια που θυμάσαι από τότε που ήσουν παιδί. Θα της προσφέρεις το κλασικό χρώμα και με ονομασία που κρύβει το πιο γλυκό μήνυμα. 

La Prairie Skin Caviar Harmony L’ Extrait:  Ένα πολυτελές προϊόν, εμπλουτισμένο με Caviar Infinite που βοηθά στην σύσφιξη και ανόρθωση της επιδερμίδας. Η φόρμουλα ενισχύεται περαιτέρω με το Exclusive Cellular Complex ενώ το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από το Bauhaus. Κατά την εφαρμογή του, το Caviar Infinite και η λεπτόρρευση σύνθεση του αποτελούμενη από εμφανή σταγονίδια που απορροφώνται αμέσως χαρίζοντας έντονη αίσθηση σφριγηλότητας και απαλό φινίρισμα. Με την πάροδο του χρόνου, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται εκ νέου σμιλεμένο, ο όγκος ανακτάται και η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται. 

Augustinus Bader The Starter Kit With The Cream: Σετ που περιλαμβάνει 4 αγαπημένα προϊόντα σε ιδανικό μέγεθος για τα ταξίδια. Από το τζελ καθαρισμού Cream Cleansing Gel μέχρι το The Essence με την επαναστατική σύνθεση 3 σε 1, το θρεπτικό και επανορθωτικό Face Oil και την εμβληματική, αναζωογονητική κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης The Cream. 

Foreo Luna 3: Αν ψάχνετε για μια λύση περιποίησης της επιδερμίδας ομορφιάς και ευεξίας για να… ξεκινήσετε από τα βασικά, η συσκευή FOREO LUNA 3 είναι για εσάς! Το πρώτο βήμα της βέλτιστης ρουτίνας ομορφιάς είναι στην πραγματικότητα ο σχολαστικός καθαρισμός της επιδερμίδας, για να διατηρήσετε ένα υγιές, καθαρό και πάνω όλα… χωρίς στρες δέρμα, εν μέσω των
χιλιάδων πιέσεων της καθημερινότητας. Η εμβληματική βούρτσα καθαρισμού και τόνωσης προσώπου FOREO LUNA 3, με τα απόλυτα αντιβακτηριακά, απαλά και αποτελεσματικά τριχίδια σιλικόνης και το συσφικτικό μασάζ είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα άμεσα πιο φρέσκο και φωτεινό πρόσωπο. Το τέλειο δώρο για να κάνετε τη μαμά σας να νιώσει περιποιημένη και ευτυχισμένη!

 

NIvea Cellular Filler Πέρλες Ανανέωσης Όγκου: Ένα προϊόν κατάλληλο για χρήση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα πριν από την εφαρμογή της αντιρυτιδικής κρέμας. Περιέχει στη σύνθεση του Collagen Booster το οποίο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου από την ίδια την επιδερμίδα καθώς επίσης και την υψηλότερη συγκέντρωση Υαλορονικού Οξέος που δεσμέυει την υγρασία της επιδερμίδας  ενισχύοντας την πυκνότητα. Πιέζοντας το ακροφύσιο οι πέρλες αναμειγνύονται σε έναν μεταξένιο ορό.

Read More

And More