All that glow! Τα αγαπημένα μας highlighters που θα απογειώσουν κάθε look σου αυτές τις γιορτές!

Υπάρχει ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει έτσι κι αλλιώς από το νεσεσέρ σου, αλλά ειδικότερα αυτές τις μέρες. Ο λόγος για τις λάμψεις που δίνουν όντως λάμψη σε κάθε σου εμφάνιση. Πάρε για παράδειγμα την JLO η οποία έστησε μια ολόκληρη καριέρα στον τρόπο που το highlighter ψηλά στα ζυγωματικά της αντανακλούσε τα φώτα!

Για να στο θέσω και αλλιώς: αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου αυτές τις μέρες, καν’του highligter. Αν πάλι δεν έχεις το budget για κάτι ακριβό, έχουμε προνοήσει και γι’αυτό! Η λίστα μας περιλαμβάνει highligters για κάθε budget και θα τα δεις όλα συγκεντρωμένα παρακάτω!

Mary-Lou Manizer της The Balm, €21.02. Από την Make Me up. Η συγκεκριμένη πούδρα λάμψης είναι παγκόσμιο best seller και όταν την χρησιμοποιήσεις θα καταλάβεις το λόγο. Εκτός από το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, μας αρέσει πολύ και το packaging με τα pin up κορίτσια, όπως κάθε προϊόν της The Balm.

Oyster Gold Beat The Blues Illuminator, MeMeMe, €9.08. Από την Make Me Up. Υγρή λάμψη που απλώνεται πανεύκολα και αφήνει ένα όμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Πώς; Σχημάτισε 2-3 τελίτσες ψηλά στα ζυγωματικά και σβήσε με ανοδικές κινήσεις.

Face Illuminator, Laura Mercier, €42.30. Λατρεύουμε την σχεδόν υγρή υφή του αλλά και το design αυτής της παλέτας. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου χωρίς να παιδευτείς ιδιαίτερα με το σβήσιμο.

Microsmooth Baked Luminizer, Sephora, €4.19. Βασίζεται στην baked τεχνολογία, δηλαδή η σύνθεσή της είναι ψημένη, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να κάνει μπαλώματα.

Halo Highlighting Wand, Smashbox, €26.00. Είναι πολύ εύχρηστο και δίνει στο πρόσωπο μια υγρή λάμψη υγείας, σαν να γεννήθηκες με αυτή. Θα το βρεις σε δύο αποχρώσεις (Pearl για ανοιχόχρωμες και Gold για σκουρόχρωμες) και το εφαρμόζεις πανεύκολα και χωρίς πινέλο ακόμη και όταν βρίσκεσαι on the go.

Diamond Dust, Scott Barnes, €36.28. Αποκλειστικά από την Make Me Up. Ο Scott Barnes είναι ο makeup artist του Hollywood που πρωτοδημιούργησε αυτές τις χαρακτηριστικές γυαλάδες της JLO που έκτοτε έγιναν signature μακιγιάζ της. Η συγκεκριμένη πούδρα λάμψης είναι αγαπημένη των stars του Hollywood και είναι σε κλασική μορφή πούδρας. Συμβουλή: χρησιμποίησε λιγότερη ποσότητα κάθε φορά και χτίσε το αποτέλεσμα σταδιακά.

Victoria Beckham Collection – Highlighter, Estee Lauder, €67.00. Είναι το αγαπημένο προϊόν της Victoria Beckham, το χρησιμοποιεί η ίδια στα μακιγιάζ της και μπορείς να το εφαρμόσεις και ψηλά στα ζυγωματικά για να κάνεις strobing αλλά και σε όλο το πρόσωπο για να δώσεις την απαραίτητη λάμψη στο πρόσωπό σου.

Read More

And More