Η Kylie Jenner μόλις λάνσαρε setting spray αλλά εμείς ήδη ξέρουμε οκτώ που είναι πολύ καλύτερα!

Εδώ και αρκετούς μήνες θα βλέπεις παντού μπροστά σου αυτά τα face mist. Πρόκειται για ενυδατικά spray τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας για να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου, να δροσίσεις το πρόσωπό σου αν δεν έχεις κάνει μακιγιάζ, ακόμη και σαν λοσιόν μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου και πριν βάλεις την κρέμα σου. Όμως, δεν πρέπει να μπερδεύεσαι: είναι διαφορετικό πράγμα το face mist και διαφορετικό το setting spray.

Το setting spray που μόλις λάνσαρε και η Kylie Jenner στην συλλογή της, είναι ένα εξειδικευμένο σπρέι που δεν ενυδατώνει το πρόσωπο αλλά δουλειά του είναι να σταθεροποιεί το μακιγιάζ. Άρα, το χρησιμοποιείς αυστηρά και μόνο αφού ολοκληρώσεις το makeup σου! ‘Αρα, το συγκεκριμένο προϊόν είναι τέλειο εργαλείο αν κάνεις full makeup, αν λατρεύεις το μακιγιάζ ή αν το μακιγιάζ σου για τους όποιους λόγους φεύγει πολύ εύκολα από τη θέση του.

Αν έχεις ανάγκη από ένα τέτοιο setting spray, ή αν μόλις σου δημιουργήσαμε την ανάγκη (ουπς!) παρακάτω έχουμε συγκεντρωμένα όλα τα setting spray που έχουν περάσει το χορεύω-όλο-το-βράδυ-χωρίς-σταματημό-και-το-μακιγιάζ-μου-είναι-ακόμη-εκεί τεστ!

Kat Von D Lock- it Makeup Setting Mist, €26.50, αποκλειστικά στα Sephora. H Kat Von D είναι πρώην tattoo artist και όλα της τα προϊόντα στηρίζονται σε αυτή τη λογική: να έχουν τόσο μόνιμη διάρκεια σχεδόν όσο ένα tattoo. Ακριβώς ότι επιτυγχάνει αυτό το mist!

Lasting Fix Setting Spray, Maybelline New York, €7.73. Διάρκεια στο μακιγιάζ που φτάνει έως και τις 16 ώρες, ματ φινίρισμα και ειδικό καπάκι που διαχέει το προϊόν ομοιόμορφα.

 

Mattifying Setting Mist, Seventeen, €14.00. Μπορεί η μεγάλη τάση στο instagram να είναι η πολύ λαμπερή επιδερμίδα αλλά μια μεγάλη μερίδα πιστεύει ακόμη ότι όσο πιο ματ είναι η επιδερμίδα τόσο το καλύτερο. Το συγκεκριμένο προϊόν, λοιπόν, δίνει αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα: μια απολύτως ματ όψη!

Nyx Matte Finish Fini Mat, €8.76. Μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ και σούπερ ματ αποτέλεσμα! Bonus: η πολύ καλή τιμή του αλλά και το γεγονός ότι η Nyx είναι ένα brand που εξειδικεύεται στο μακιγιάζ.

Lasting Performance Setting Spray, Max Factor, €10.95. Ένα από τα best selling face mist αφού επιμηκύνει την διάρκεια του μακιγιάζ έως και οκτώ ώρες χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Peach Mist Mattifying Setting Spray, Too Faced, €18.50, αποκλειστικά στα Sephora. Αυτό που αγαπάμε σε αυτό το setting spray είναι η μυρωδιά του (μυρίζει ροδάκινο) αλλά και το αποτέλεσμα λάμψης που αφήνει στο πρόσωπό σου. Make Up Fixer, €30.00, Make Me Up. Αυτό το προϊόν υπάρχει στο βαλιτσάκι κάθε επαγγελματία makeup artist και χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε νυφικό μακιγιάζ αφού εξασφαλίζει σταθερό αποτέλεσμα που διαρκεί 48 ώρες.

 

Read More

And More