Η νέα συλλογή της Estee Lauder με την Violette είναι αυτό που θέλουμε για τις γιορτές!

Η νέα συλλογή της Estee Lauder με την Violette είναι αυτό που θέλουμε για τις γιορτές! | tlife.gr

Έχουμε girl crush και έχουμε και brand που αγαπάμε. Αυτό εδώ το νέο συνδυάζει και τα δύο! Η Violette, η Γαλλίδα με τις φωτογραφίες της οποίας έχουμε ντύσει τους τοίχους του γραφείου μας (θέλουμε να της μοιάσουμε!) μόλις ολοκλήρωσε τη συλλογή σε συνεργασία με την Estee Lauder.

Η global beauty director της Estee Lauder βάζει για δεύτερη φορά την υπογραφή της στη συλλογή η οποία, αυτή τη φορά, ονομάζεται La Dangereuse και «ενσαρκώνει τη μυστηριώδη, γοητευτική, απελευθερωμένη Femme Fatale. Οι υφές, τα metallic τελειώματα και οι τολμηροί τόνοι του μπορντό και του μπλε έχουν δημιουργηθεί για τη γυναίκα που υποστηρίζει σοβαρά το va-va-voom», όπως είπε και η ίδια η Violette (κρατάω τη λέξη va-va-voom για tattoo!).

Η νέα συλλογή είναι limited edition, κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο κι εδώ θα βρεις πρϊόντα για τα χείλη, τα μάτια και το πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα (και για να είσαι διαβασμένη τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει η σειρά και θα επισκεφτείς το κοντινότερο κατάστημα):

ΧΕΙΛΗ

Τα βασικά προϊόντα είναι τρία: Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor, Naked, το το υγρό κραγιόν που αφήνει το τέλειο ματ αποτέλεσμα στο τέλειο nude χρώμα, Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor, La Dangereuse, μεταλλικό και άκρως γιορτινό και Pure Color Envy Sculpting Lipstick, Diabolique, μια πασπαρτού και signature απόχρωση που ταιριάζει σε όλες!

ΜΑΤΙΑ

Η συλλογή για τα μάτια αποτελείται από δύο παλέτες, τις La Dangereuse 8 Pan EyeShadow Palette, στις αποχρώσεις Blue Dhalia και Amour, Amour και ένα gloss για τα μάτια (ναι, υπάρχει!), το Sheer Scandal το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε μόνο του είτε πάνω από σκιά για να πετύχεις glossy αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, το τοποθετείς ταμποναριστά με το δάχτυλό σου. Η συλλογή ματιών ολοκληρώνεται από ένα glitter (Burning Star) και ένα 2 σε 1 προϊόν που είναι μολύβι και σκιά μαζί (Sly & Sultry).

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Last but not least, η παλέτα Pure Color Envy Sculpting Face Trio, Swirling Passions, που συνδυάζει highlighter, ρουζ και ένα πιο σκούρο προϊόν για ελαφρύ contouring.

Ανυπομονούμε!

 

READ more