Ιαπωνία,Σκανδιναβία, Ινδία: πες μου ποιός είναι ο αγαπημένος σου προορισμός να σου πω τι προϊόντα του ταιριάζουν!

Λατρεύω τα ταξίδια και σε αυτά τα ταξίδια εκείνο που απολαμβάνω περισσότερο είναι οι συζητήσεις με γυναίκες που μοιράζονται μαζί μου τα μυστικά ομορφιάς τους. Σκέψου το: κάθε χώρα, κάθε προορισμός πάνω σε αυτό τον πλανήτη έχει τους δικούς του beauty κανόνες και μυστικά ομορφιάς.

Την ίδια ακριβώς σκέψη είχε και το Dove που δημιούργησε για εμάς την σειρά Dove Nourishing Secrets που συγκεντρώνει συνθέσεις και μυστικά ομορφιάς από διάφορα μέρη του κόσμου. Η σειρά υπάρχει ήδη στο μπάνιο μου και μόλις εμπλουτίστηκε με νέα προϊόντα. Τι θα έλεγες να παίξουμε αυτό το παιχνίδι; Εσύ να εντοπίσεις τον αγαπημένο σου προορισμό κι εγώ να σου πω ποια σειρά σου ταιριάζει!

Αγαπημένος προορισμός: Ιαπωνία

 

Οι γυναίκες στην Ιαπωνία είναι γνωστές για την υπέροχη, αλαβάστρινη επιδερμίδα τους και τις τελετουργίες ομορφιάς τους. Η σειρά Dove Nourishing Secrets εμπνεύστηκε από εκείνες και δημιούργησε τη σειρά Dove Awakening Ritual με πράσινο τσάι matcha, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και άνθη Sakura. Σε συνδυασμό με τα άνθη Sakura, τα οποία ανθίζουν κάθε χρόνο στην Ιαπωνία, η νέα σειρά από το Dove αναζωογονεί τις αισθήσεις και σε πλημμυρίζει με το δροσερό άρωμά λουλουδιών.

Η σειρά αποτελείται από ένα απολαυστικό αφρόλουτρο, μία ενυδατική λοσιόν σώματος, ένα αναζωογονητικό αποσμητικό σώματος σε roll-on και spray αλλά και μία αρωματική κρέμα χεριών που περιποιούνται την επιδερμίδα. Και ένα tip από εμένα: είναι ο πιο απολαυστικός τρόπος να ξεκινάς τη μέρα σου! Ένα ντους με το αφρόλουτρο της σειράς ενυδάτωση με την αντίστοιχη λοσιόν σώματος και νιώθεις την τέλεια τόνωση!

Μια ακόμη σειρά η οποία αντλεί την έμπνευσή της από την Ιαπωνία είναι και η Dove Glowing Ritual με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού. Η σειρά εμπλουτίζεται με το νέο αρωματικό κρεμοσάπουνο σε μορφή αντλίας και το αντίστοιχο ανταλλακτικό, που αφήνει την επιδερμίδα των χεριών σου λαμπερή και μεταξένια. Και κάτι που ίσως δεν γνώριζες: οι γυναίκες της Ιαπωνίας συνήθιζαν να χρησιμοποιούν το γάλα ρυζιού ως φυσικό ενυδατικό για απαλό και όμορφο δέρμα. Τώρα μπορείς να τα έχεις όλα αυτά χάρη στο νέο Dove Glowing Ritual κρεμοσάπουνο!

Αγαπημένος προορισμός: Σκανδιναβία

Οι γυναίκες της Σκανδιναβίας έχουν ανακαλύψει εδώ και πολλά χρόνια τις αναζωογονητικές και ευεργετικές ιδιότητες του μελιού. Η σειρά Dove Nourishing Secrets αντλεί την έμπνευσή της από αυτό το συστατικό, προσθέτει γάλα βρώμης (γνωστό για τις επανορθωτικές του ιδιότητες) και δημιουργεί τη σειρά Dove Indulging Ritual. Πιο συγκεκριμένα, αποτελείται από αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος που περιποιούνται την επιδερμίδα και την αγκαλιάζουν με το πλούσιο και πολυτελές άρωμά τους.

Αγαπημένος προορισμός: Ινδία

Για το τέλος άφησα την πιο αγαπημένη σου σειρά. Ή για την ακρίβεια, την σειρά που αγαπώ εγώ και που θα αγαπήσουν όλες όσες έχουν αδυναμία στην καρύδα! Ο λόγος για την Dove Restoring Ritual με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου που εμπνέεται από τις τελετουργίες ομορφιάς των γυναικών της Ινδίας και σου αποκαλύπτει τις ευεργετικές ιδιότητες της καρύδας και του αμυγδάλου, που χρησιμοποιούνται εδώ και γενιές για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της επιδερμίδας. Το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη στη ρουτίνα σου την κρέμα, την λοσιόν σώματος ή την λοσιόν σώματος σε spray (ή/και γιατί όχι και τα τρία προϊόντα) αλλά σημείωσε ότι στην υπάρχουσα σειρά προστίθεται το νέο αποσμητικό σώματος της σειράς σε μορφή spray και roll-on, το κρεμοσάπουνο σε μορφή αντλίας και το ανταλλακτικό του όπως και η κρέμα χεριών. Σαγηνευτική μυρωδιά όσο σαγηνευτικές είναι και οι γυναίκες στην Ινδία!

Ανακάλυψε τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών από όλο τον κόσμο και ζήσε  μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης, φρεσκάδας και περιποίησης με τα νέα Dove και την σειρά Nourishing Secrets!

 

Read More

And More