Ήρθε το πρώτο micellar για τα μαλλιά!

Ήρθε το πρώτο micellar για τα μαλλιά! | tlife.gr

Πριν μερικά χρόνια μπήκε στη ζωή μας το πρώτο micellar water. Ήταν εκείνο το διάφανο νεράκι καθαρισμού που από τότε που το ανακαλύψαμε ακόμη προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το μυστήριο: πώς ζούσαμε πριν από αυτό και χωρίς αυτό!

Εν συντομία, η ιστορία του micellar water είναι η εξής: το νερό στο Παρίσι είναι πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να μην είναι καλό για την επιδερμίδα. Τα γαλλικά brands, λοιπόν, έπρεπε να δημιουργήσουν ένα προϊόν που να καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος ακόμη και από τους περιβαλλοντικούς ρίπους αλλά και να την προστατεύει από το πολύ σκληρό νερό. Τότε ήρθε το micellar water το οποίο (ίσως κάτι που δεν ήξερες) το χρησιμοποιούν οι Γαλλίδες αντί για νερό το πρωί. Δηλαδή, παιρνούν την επιδερμίδα τους με ένα βαμβάκι και micellar.

Το σκληρό νερό, βεβαίως, δεν είναι κάτι που επιβαρύνει… επιλεκτικά μόνο την επιδερμίδα μας! Και τα μαλλιά μας υποφέρουν από αυτό! Το Pantene Pro-V, λοιπόν, προκειμένου να βοηθήσουν τα μαλλιά δημιούργησαν την πρώτη σειρά που βασίζεται στην τεχνολογία των Micellar, την σειρά Pantene Pro-V Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar.

Σε σύγκριση με την επιδερμίδα, τα μαλλιά εκτίθενται σε μεγαλύτερο βαθμό στη ρύπανση, λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειάς τους, και διαθέτουν λιγότερα μέσα προστασίας από τους ρύπους, καθώς δεν διαθέτουν ενεργούς κυτταρικούς μηχανισμούς για τη χρήση ορισμένων ουσιών που μεταφέρονται μέσω της ρύπανσης· γι’ αυτόν το λόγο, είναι εξαιρετικά σημαντικός ο βαθύς καθαρισμός τους, φροντίζοντας να μην προκληθεί φθορά. Τα μέταλλα, τα μεταλλικά στοιχεία και τα σωματίδια που υπάρχουν στην ατμοσφαιρική ρύπανση προσθέτουν βάρος σε κάθε τρίχα, γεγονός που αυξάνει την άγρια υφή και που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη φθορά, όπως σε ψαλίδα, θαμπάδα και σπάσιμο της τρίχας. Η νέα σειρά, λοιπόν, φροντίζει να εξαλείφει όλα τα παραπάνω αφού η τεχνολογία της έχει «δουλευτεί» προς αυτή την κατεύθυνση.

Από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα της σειράς είναι Leave in spray που προστατεύει τα μαλλιά από τη λιπαρότητα και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ από τις εξωτερικές επιθέσεις!

 

READ more