La vie est belle: η ευτυχία είναι ακόμη πιο αληθινή όταν τη μοιράζεσαι!

Αντί προλόγου: έχει περάσει μια περίπου εβδομάδα από τότε που επέστρεψα από το Παρίσι και το χαμόγελο δεν λέει να μου φύγει. Όχι μόνο γιατί ο προορισμός ήταν αυτός που ήταν όσο γιατί ο “συνταξιδιώτης” μου ήταν το La vie est belle, το θρυλικό άρωμα του οίκου Lancôme που από το 2012 μας υπενθυμίζει πως η ζωή είναι ωραία, ma cherie!

Who will you make happy today: το ταξίδι στο Παρίσι, η Julia Roberts και έννοια του να μοιράζεσαι!

Όπως σου είπα, το La vie est belle της Lancôme λανσαρίστηκε το 2012 και αυτό είναι κάτι που πιθανότατα να γνωρίζεις. Να γνωρίζεις γιατί το 2012 ήταν η χρονιά που βρήκες επιτέλους το signature άρωμά σου, αυτό που σήμερα είναι no1 σε πωλήσεις στην Ευρώπη. Όχι μόνο γιατί η μυρωδιά του είναι ακαταμάχητη, όσο γιατί το La vie est belle είναι περισσότερο συναίσθημα παρά… άρωμα! Γιατί αρκεί ένα “φσιτ” για να νιώθεις πως πλημμυρίζεις από ευτυχία.

‘Ολα αυτά τα χρόνια, η μούσα του La vie est belle, η Julia Roberts αποδίδει όλα όσα κλείνονται μέσα σε αυτό το μαγικό μπουκάλι που μιμείται τις γυναικείες καμπύλες τέλεια σε κάθε film. Φέτος, όμως, αποφασίζει να μοιραστεί την χαρά. Αποφασίζει να κάνει και άλλους ανθρώπους χαρούμενους και να τους συμπαρασύρει με την la vie est belle διάθεσή της!

Πάτησε play για να απολαύσεις το νέο film του Bruno Aveillan

To φιλμ ξεκινάει με την Julia Robers στο πάρκο Τροκαντερό. Οι καλεσμένοι είναι κομψά ντυμένοι αλλά το μυαλό τους είναι αλλού! Είναι η στιγμή που η ίδια αποφασίζει να μοιραστεί τη χαρά της μαζί τους και να τους συμπαρασύρει σε αυτό το υπέροχο συναίσθημα. Βάζει ένα τριαντάφυλλο στο χέρι κάποιου για να το δώσει στην σύντροφό του, βγάζει τα ακουστικά από μια κοπέλα που είναι χαμένη στις σκέψεις της, πείθει έναν επιχειρηματία να αφήσει στην άκρη το κινητό σου για να απολαύσει τη στιγμή με τη σύζυγό του. Και το σκηνικό ντύνουν σταγόνες από ένα υδάτινο γλυπτό, ακριβώς όπως οι σταγόνες του La vie est belle που μεταφέρουν κύματα χαρά τη στιγμή που προσγειώνονται στην επιδερμίδα σου! Η ευτυχία είναι ακόμη πιο αληθινή όταν τη μοιράζεσαι.

… Ακριβώς όπως η Lancôme αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας αυτό το ταξίδι στο μαγευτικό Παρίσι για να βιώσουμε από κοντά όλη αυτή την ατμόσφαιρα της γιορτής!

Από αριστερά: Κατερίνα Γερονικολού, Νατάσα Μπερέκου, Σουζάνα Κεγγίτση, Μιρκέτα Βιδάλη

Τώρα ξέρεις ακριβώς ποια μυρωδιά θα ντύσει τις πιο χαρούμενες στιγμές σου, τις οποίες θα μοιραστείς με τους πιο αγαπημένους σου ανθρώπους. Αν χρειάζεσαι και μια μελωδία γι’αυτό, πάτησε δεύτερο play για να ανακαλύψεις το αγαπημένο τραγούδι της Julia Roberts!

Εσύ, ποιον θα κάνεις χαρούμενο σήμερα;

Read More

And More