Νέος εθισμός! 9 σφουγγαράκια foundation που σου χαρίζουν flawless skin!

Βιωματικό άρθρο no489499: πρόσφατα επέστρεψα από ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Μαδρίτη με το Pantene και σύντομα θα σου έχω νέα για όσα είδα και έμαθα εκεί, τις καινοτομίες και όλα εκείνα που θα βελτιώσουν την ποιότητα των μαλλιών σου.

Εκμεταλλεύομαι πάντα τα επαγγελματικά μου ταξίδια για κάμποσο beauty shopping (beauty editor που αγοράζει καλλυντικά) προκειμένου να εντοπίσω όλα εκείνα τα περίεργα. Σε αντίθετη με το Λονδίνο (δες εδώ τους beauty θησαυρούς που εντόπισα), η Μαδρίτη δεν είναι τόσο huge beauty προορισμός αλλά έπεσα πάνω στα Kiko Milano (στην Μαδρίτη) και δεν γινόταν να μην μπω για ένα check. Η αγορά που έκανα ήταν ένα silisponge, εκείνο το σφουγγαράκι από σιλικόνη για το οποίο σου έγραφα συνεχώς έναν χρόνο περίπου πριν.

Λοιπόν, από τότε που μπήκε στην ζωή μας το Beautyblender, εκείνο το σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού, ανοίχτηκε μια ολόκληρη αγορά τόσο που σήμερα δεν νοείται να μην έχεις ένα τέτοιο σφουγγαράκι στο νεσεσέρ σου για να απλώνεις το foundation. Είτε από σφουγγαράκι, είτε από σιλικόνη, εδώ σου έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας makeup sponges που σου χαρίζουν flawless skin. Βρες το δικό σου γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ!

Read More

And More