Νεσεσέρ Τριημέρου: Όλα όσα πρέπει να έχεις μαζί σου στην πρώτη ανοιξιάτικη εξόρμηση

Είσαι προετοιμασμένη για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας που πλησιάζει. Πρόκειται για το πρώτο της σεζόν, ο καιρός θα είναι υπέροχος και το μόνο που μένει να κάνεις είναι η λίστα με τα beauty προϊόντα που επιβάλλεται να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου. Θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι μαζί σου θα πάρεις τα απολύτως απαραίτητα ακόμη κι αν έχεις σκοπό να επισκεφτείς την αγαπημένη σου πόλη στην Ευρώπη.

Σημασία έχει να ακολουθήσεις πιστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, να προστατεύσεις σωστά το δέρμα και να υιοθετήσεις minimal make up looks που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις: 

Περιποίησης της επιδερμίδας

Travel Size: Είναι το μικρό αλλά σημαντικό μυστικό των super models και celebrities κι εκείνες γνωρίζουν καλά από σύντομες εξορμήσεις. Κι αν δεν έχεις τα αγαπημένα σου προϊόντα στο συγκεκριμένο μέγεθος, προλαβαίνεις να επισκεφτείς το αγαπημένο beauty κατάστημα και να αποκτήσεις τις ειδικές συσκευασίες μέσα στις οποίες μπορείς να βάλεις την ενυδατική κρέμα, το serum, την κρέμα ματιών αλλά και το προϊόν καθαρισμού, ιδανικά σε μορφή γαλακτώματος ή τζελ. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα προϊόντα περιποίησης του σώματος που σημαίνει αφρόλουτρο και ενυδατική σώματος. Αν ταξιδέψεις με αεροπλάνο μην ξεχάσεις το ενυδατικό νερό σε μορφή σπρέι. Είναι το προϊόν που θα προστατεύσει το δέρμα σου από την ξηρότητα και θα το κρατήσει δροσερό και με φυσική λάμψη. 

Αντηλιακή κρέμα: Δεν πας ποτέ πουθενά χωρίς το προϊόν που προσφέρει προστασία. Ένα προϊόν σε μορφή στικ είναι ότι καλύτερο αφού μπορείς να το εφαρμόσεις εύκολα ακόμη κι αν βρίσκεσαι καθ’ οδόν. Αν πάλι έχεις σκοπό να κάνεις το πρώτο μπάνιο, ένα αντηλιακό κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα με υψηλό δείκτη προστασίας είναι απαραίτητο. 

Μακιγιάζ 

Ενυδατική κρέμα με χρώμα: Είναι ότι καλύτερο μιας και έχει διπλή ιδιότητα. Πρακτική και ιδανική για το τριήμερο θα καλύψει τυχόν ατέλειες, συγκρατώντας την υγρασία στο δέρμα και παράλληλα είναι η τέλεια βάση για το μακιγιάζ. 

Milk Makeup Lip & Cheek Cream Blush and Lip Tint

Blush σε μορφή stick: Είναι το μικρό σου μυστικό ομορφιάς αφού μπορείς να το απλώσεις εκτός από τα ζυγωματικά, σε μάτια και χείλη δημιουργώντας το απόλυτο μονοχρωματικό make up look που παραμένει μεγάλη τάση. Η ροζ απόχρωση είναι εκείνη που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος αλλά και την εποχή. 

 

Lancôme Lash Idole Travel Size Mascara

Μάσκαρα: Και πάλι σε travel size. 

Αξεσουάρ μαλλιών: Μια κορδέλα, ένα scrunchie και ένα headband για τη βραδινή έξοδο πιάνουν ελάχιστο χώρο στο νεσεσέρ σου και θα σε σώσουν και θα αναβαθμίσουν το beauty look. 

Kerastase Mini Fresh Affair Fine Fragrance & Oil-Absorbing Dry Shampoo

Dry Shampoo: Αν δεν προλαβαίνεις να λουστείς επειδή θα φύγεις αμέσως μετά το γραφείο είναι το προϊόν που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν άψογα και με έξτρα όγκο. 

J’ adore Roller Pearl Eau de Parfum Infinissime

Άρωμα: Είμαι σίγουρη ότι έχεις ακολουθήσει τη συμβουλή που σου έχω δώσει καιρό τώρα και έχεις ήδη το άρωμα σου σε συσκευασία ταξιδιού ή σε μορφή roller. Αν όχι είναι μία ακόμη αγορά που πρέπει να κάνεις σήμερα κιόλας μιας και από εδώ και στο εξής θα φεύγεις από την πόλη όλο και πιο συχνά. 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More