Ολοκαίνουργιες και λαχταριστές! 8 παλέτες που αγαπάμε (και θέλουμε!) αυτό το φθινόπωρο!

Παλέτες: εκείνο το μαγικό πολυχρηστικό προϊόν του νεσεσέρ μας που δεν πιάνει πολύ χώρο, που σου είναι απαραίτητο αν ταξιδεύεις ή αν είσαι συνεχώς on the go και που κάθε σεζόν έρχονται και μερικά ολοκαίνουργια λανσαρίσματα που σε κάνουν να θέλεις κι άλλες, κι άλλες!

Φέτος, οι παλέτες είναι big thing στην αγορά και η MAC έχει βάλει το χέρι της σε αυτό. Ήδη από το καλοκαίρι είχε ανακοινωθεί η άφιξη μιας σειράς από παλέτες με ονόματα όπως Basic Bitch κλπ. που μας έκαναν να ανυπομονούμε για το πότε θα τις πάρουμε στα χέρια μας. Ε, λοιπόν, ο καιρός πέρασε και ε-ε-έφτασαν! Αυτές και άλλες πολλές! Παρακάτω, σου έχουμε συγκεντρώσει τις παλέτες που έκαναν κάθε beauty junkie να σκιρτήσει!

Παλέτα Prissy Princess, MAC, €50.00. Από την νέα συλλογή Personality Palettes. Η συγκεκριμένη αποτελείται από ψυχρούς τόνους και ένα highlighter. Ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και με τέλειο… πριγκιπικό packaging!

Alchemist Holographic Palette, Kat Von D, Sephora, €36.50. Τέσσερις σκιές σε πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις: πράσινο σμαραγδί, μπλε του ζαφειριού, μοβ του αμέθυστου και ροζ οπάλ. Χάρη στη σύνθεση με πεπιεσμένες στρώσεις από μικροσκοπικές πέρλες, κάθε απόχρωση περιέχει χρωστικές που αντανακλούν το φως, φωτίζοντας το βλέμμα σας από κάθε οπτική γωνία. Ένα τέλειο tip είναι να χρησιμοποιήσεις αυτές τις σκιές πάνω από το κραγιόν σου ώστε να πετύχεις την τέλεια λάμψη στα χείλη σου! Πώς; Ταμποναριστά με το δάχτυλό σου!

Παλέτα με σκιές, Smoke Balm Vol 4 από την The Balm, €19.64. Αποκλειστικά από την Make Me Up. Έχουμε συνηθίσει από μια παλέτα να χρησιμοποιούμε μόνο τις basic αποχρώσεις. Αλλά να που η συγκεκριμένη είναι η εξαίρεση γιατί τις χρησιμοποιείς όλες (όλες είναι basic!). Σε υφές ματ και shimmering για να κάνεις άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς. Ιδανική για καστανές!

Παλέτα με σκιές Smoke Balm Vol.2 απί την The Balm, €19.64. Αποκλειστικά από την Make Me Up. Μια παλέτα ιδανική για ξανθιές με τρεις τέλειες, θερμές αποχρώσεις. Βήμα 1: Περιγράφεις το μάτι χρησιμοποιώντας πινέλο ματιών για σβήσιμο την σκιά Kidle. Βήμα 2: Φωτίζεις απαλά στo κινητό βλέφαρο με την σκιά Glow. Βήμα 3: Δίνεις φώς με την σκιά Combust κάτω από το φρύδι και στην εσωτερική γωνία του ματιού με καθαρό πινέλο.

Nyx Contour Intuitive. Έξι σκιές, δύο highlighter, ένα ρουζ σε μια παλέτα που τα συγκεντρώνει όλα και μάλιστα είναι πολύ οικονομική. Αν ταξιδεύεις συχνά ή αν σου αρέσει να παρακολουθείς τις youtubers και να αντιγράφεις τα looks τους, αυτή η παλέτα είναι α-κρι-βώς αυτό που ζητάς!

Black Volcanic Minerals Eyeshadow Quads, απόχρωση Bare Nudes, Korres. Όλες αναζητάμε το ιδανικό nude κραγιόν. Αλλά κάτι που αναζητάμε ομοίως χωρίς, όμως, να πολυσυζητάμε μεταξύ μας είναι και την τέλεια παλέτα με nude απόχρώσεις σε σκιές για τα μάτια. Λοιπόν, η παλέτα του Κορρέ είναι αυτό που ψάχναμε: μικρή, πρακτική, με πινελάκι, τις αποχρώσεις που θέλουμε και το καλύτερο part: τέλεια απόδοση χρώματος αφού γράφει στα μάτια ακριβώς όπως το βλέπουμε στην συσκευασία. Γιατί, αλήθεια, πόσες φορές δεν έχουμε απογοητευτεί από μια παλέτα που αγοράσαμε και τελικά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε; Σημαντική σημείωση: θα την βρεις από τον Νοέμβριο!

Couture Variation Palette, Yves Saint Laurent, €71.65. Μάτια ή χείλη; Μάτια ή χείλη; Αυτή η παλέτα σε βγάζει από τα διλήμματα αφού περιέχει πέντε διαφορετικά κραγιόν και πέντε διαφορετικές σκιές. Έτσι, την έχεις απλώς μαζί σου και στα ταξίδια σου και ανάλογα με την διάθεσή σου κάνεις focus είτε στο ένα σημείο του προσώπου είτε στο άλλο. Extra info: είναι limited edition.

Read More

And More