Παρηγοριά στον Αύγουστο! 7 νέα προϊόντα που μας παρηγορούν για το τέλος του καλοκαιριού!

Τα πάντα είναι φτιαγμένα με αρμονία και δεν θέλω κανείς να το αμφισβητήσει. Και αν… έχω το τέλειο επιχείρημα: την στιγμή ακριβώς που έχεις γυρίσει από διακοπές και νιώθεις την ψυχολογία σου να παραπαίει, στα ράφια των καλλυντικών εμφανίζονται μερικά υπέροχα προϊόντα ομορφιάς που τα περιμένεις από μέρα σε μέρα και τα οποία εκτός από την εμφάνιση λειτουργούν και ως mood boosters. Αυτά τα προϊόντα τα έχουμε ήδη στο γραφείο μας (lucky us!) αλλά εσύ μπορείς να ρίξεις μια πρώτη ματιά παρακάτω κι έπειτα να μετρήσεις αντίστροφα μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου για να τα αποκτήσεις! PS: το περίμενες ποτέ ότι θα παρακαλούσες να περάσουν οι μέρες γρήγορα;

 

The Treatment Lotion Hydrating Mask, La Mer. Αν είσαι fan της La Mer και αν έχεις δοκιμάσεις έστω και μια φορά στην ζωή σου την θρυλική The Treatment Lotion θα έχεις διαπιστώσει πως πρόκειται για ένα προϊόν χωρίς το οποίο δεν μπορείς να ζήσεις. Αυτή η super ενυδατική και αναζωογονητική σύνθεση της lotion κυκλοφρεί από τον Σεπτέμβριο και σε sheet mask ώστε να μπορείς να γεύεσαι τα αποτελέσματά της όπου κια βρίσκεσαι. Η καλύτερη beauty άφιξη ειδικότερα μετά τις διακοπές που έχουμε τόση ανάσγκη από ενυδάτωση!

Glamglow Glowpowder Hyaluronic Acid Infused Glow Palette. H σύντομη ιστορία της Glamglow είναι η εξής: μάσκες για την λάμψη του προσώπου που έκαναν οι star εντατικά λίγο πριν περπατήσουν συο κόκκινο χαλί. Ήρθαν στην Ελλάδα πριν 4-5 χρόνια και έκτοτε τις λατρέψαμε. Από μέρα σε μέρα θα κυκλοφορήσει και η πρώτη παλέτα λάμψης σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις: Pearl Glow, Nude Glow και Sun Glow. Με σύνθεση από Υαλουρονικό Οξύ, Βραζιλιάνικο χρυσό πηλό, χρυσές πολύτιμες πέτρες και το σύμπλεγμα TEAOXI® Vitalflower και super τέλειο packaging!

Primer Plus Hydrating 3-in-1 Setting Spray, Bobbi Brown. Αυτό είναι το ένα από τα 4 ολοκαίνουργια primer που θα λανσάρει η Bobbi Brown τον Σεπτέμβριο. Το συγκεκριμένο που είναι σε μορφή spray μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μετά το μακιγιάζ σου ως mist για να τονώσεις το πρόσωπό σου.

Luxe Eyeshadow Multi Chrome απόχρωση Jungle Shadow, Bobbi Brown. Κορυφαίο 3D εφέ με πρωτοφανές οπτικό βάθος και πολυδιάστατο χαρακτήρα, διάρκεια 8 ωρών, χωρίς να “σπάει”, να ξεθωριάζει ή να αλλοιώνεται η απόχρωση. Αλλά πέρα από όλα αυτά τα “τεχνικά” λατρεύουμε απλώς το πώς δείχνει αυτή η σκιά!

Pure Color Love Liquid Lip, Estee Lauder. Το Pure Color Love της Estee Lauder, το κραγιόν που λανσαρίστηκε πρώτη φορά ένα- δύο χρόνια πριν και είχε αυτή την πολύ ιδιαίτερη edgy άκρη. Σε λίγες μέρες η οικογένεια μεγαλώνει και η σειρά αποκτά και υγρό κραγιόν που είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλη τάση παγκοσμίως.

Diorshow 5 Couleurs 087 Volcanic, Christian Dior. H iconic παλέτα του οίκου Dior ντύνεται στα πιο φθινοπωρινά χρώματα και λανσάρεται σε δύο ολοκαίνουργιες αποχρώσεις. Δεν είμαστε, ωστόσο, βέβαιες αν θα αντέξουμε να χαλάσουμε αυτό το υπέροχο περιεχόμενο που κάνει τις σκιές να μοιάζουν σαν να είναι φτιαγμένες από δέρμα!

Honeysuckle & Davana, Jo Malone. «Ο σκοπός ήταν να αποτυπώσουμε το ακριβές άρωμα του αγιοκλήματος, κάτι το οποίο καταφέραμε χάρη στην τεχνολογία headspace που δημιουργήσαμε στο Cotswolds. Προσθέσαμε μια ασυνήθιστη πινελιά σε αυτό το κατεξοχήν αγγλικό άνθος, με αρτεμισία, βρύο και πατσουλί, μετατρέποντάς το σε ένα μοντέρνο chypre.», αναφέρει η Master Perfumer, Anne Flipo για ένα από τα πιο… χαρούμενα αρώματα που μύρισες ποτέ! Και φυσικά, όπως και κάθε άλλο άρωμα Jo Malone, μπορείς να το συνδυάσεις.

 

Read More

And More