Σου αρέσουν τα αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα; Κι εμάς (και μόλις βρήκαμε τα τελειότερα)!

Μας αρέσουν όλα τα αρώματα αλλά έχουμε μια παραπάνω αδυναμία σε οτιδήποτε μυρίζει καθαριότητα και πούδρα! Μάλιστα, με μια γρήγορη έρευνα εδώ στο γραφείο ανακαλύψαμε ότι είμαστε πολλές που μοιραζόμαστε την ίδια αδυναμία! Αποφασίσαμε, λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί σου τα τέσσερα εκείνα αρώματα που κάθε φορά που τα φοράμε μας ρωτάνε “τι μυρίζει τόσο υπέροχα!”.

Baby powder: αυτό το άρωμα από την Library of Fragrance μυρίζει καθαρή πούδρα! Μάλιστα, πίσω από την μυρωδιά της πούδρας υπάρχει και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία! Η εταιρία Johnson & Johnson , υπήρξε ο ηγέτης στα αντισηπτικά φαρμακευτικά έμπλαστρα το 1880. Το 1890, η εταιρία ξεκίνησε την πρόσθεση Ιταλικής πούδρας στα έμπλαστρα για να μειώσει τους ερεθισμούς . Σύντομα οι πελάτες ξεκίνησαν να ζητάνε περισσότερη πούδρα και σύντομα στην συνέχεια , αυτή η μυρωδάτη πούδρα ξεκίνησε να πωλείται ξεχωριστά σαν πούδρα για μωρά , δημιουργώντας την σύνδεση στο μυαλό μας μεταξύ της πουδρένιας μωρουδίστικης μυρωδιάς και της φρέσκιας καθαριότητας .

Clean skin: η μυρωδιά που έχει το σώμα σου όταν έχεις μόλις βγει από το μπάνιο! Αυτό το άρωμα μυρίζει σαν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, απλώς καλύτερα!

Laundromat: Φέρε στο νου σου εκείνη τη μυρωδιά που μυρίζει το σπίτι όταν βγάζεις τα ρούχα από το πλυντήριο αφού τα έχεις πλύνει με το τελειότερο μαλακτικό. Αυτό το μπουκάλι, λοιπόν, κλείνει όλη αυτή την υπέροχη μυρωδιά καθαριότητας μέσα του! Και μια σύντομη ιστορία: Ο J.F.Cantrell παρατήρησε πως τα οικιακά πλυντήρια ήταν μια πολυτέλεια που πολλοί από τους γείτονες του δεν είχαν την δυνατότητα να έχουν. Στις 18 Απριλίου 1934 ο κύριος Cantrell , άνοιξε το πρώτο καθαριστήριο στο Fort Worth στο Τέξας. Στην εταιρία Library of Fragrance γιορτάζουν την 18η Απριλίου σαν την ημέρα έμπνευσης για την πιο φρέσκια και καθαρή μυρωδιά που γνωρίζουμε.

Pure Soap: Πόσο καιρό έχεις να χρησιμοποιήσεις σαπούνι για να κάνεις μπάνιο; ‘Οσος καιρός κι αν έχει περάσει δεν γίνεται να έχεις ξεχάσει αυτή την υπέροχη μυρωδιά καθαριότητας! Το Library Of Fragrance Pure Shop είναι μια λεπτή και ταυτόχρονα δυνατή μυρωδιά, από τα είδη  των αρωμάτων που είναι καθαρά Library Of Fragrance!

Όλα τα αρώματα κοστίζουν €23.19 και θα τα βρεις στην Make Me Up

Read More

And More